SKIN CARE

Η Kate Winslet σου δίνει ένα πολύ σημαντικό tip για make up στο πρόσωπό σου

Η ηθοποιός - ακτιβίστρια είναι και beauty icon
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Kate Winslet σου δίνει ένα πολύ σημαντικό tip για make up στο πρόσωπό σου
@kate.winslet.official

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kate Winslet, ηθοποιός και ακτιβίστρια, έγινε πρόσφατα η νέα global ambassador της L’Oréal Paris. 

Η ηθοποιός είναι πρότυπο στην beauty και body positivity κοινότητα, καθώς αρνήθηκε πρόσφατα να κόψουν ένα μέρος της κοιλιάς της σε εpωτική σκηνή, αλλά και απαγόρευσε στην παραγωγή της σειράς "Mare of Easttown” να κυκλοφορήσει υλικό με ρετούς στο πρόσωπο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L'Oréal Paris Official (@lorealparis)

Η Kate Winslet, δίνει φωνή σε σκοπούς που σχετίζονται με τις αξίες που πρεσβεύει η L'Oréal Paris: ίσα δικαιώματα, φεμινισμός, αποδοχή της διαφορετικότητας και βιωσιμότητα. Επιπλέον, συμμετέχει και σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Επιλέχθηκε απο το brand, καθώς μοιράζεται το όραμά του: «Μην αμφιβάλεις ποτέ για τον εαυτό σου. Γιατί μας αξίζει.»

Ένα πολύ σημαντικό tip για το make up στο πρόσωπό σου

Με αφορμή τη συνεργασίας αυτής, έκανε κάποιες δηλώσεις για το skincare,  αλλά και το μεγαλύτερο beauty tip που της έδωσε ο “Τιτανικός”. “Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι να μάθω να μην αγγίζω το πρόσωπό μου. Ειδικά στην περίπτωση του Τιτανικού που ήταν ένα πολύ στιλιζαρισμένο μακιγιάζ. Και αυτό γιατί όταν αγγίζεις το πρόσωπό σου, μετακινείς τα πάντα σε μακιγιάζ πράγμα που σημαίνει ότι μετά πρέπει να βάλεις extra μακιγιάζ από πάνω και χρειάζεσαι extra χρόνο στο set για να γίνει αυτό.”

Εμείς θα προσθέσουμε ότι εκτός απο το μακιγιάζ που μετακινείται, καλό είναι να αποφεύγουμε να βάζουμε τα χέρια στο πρόσωπο, είτε φοράμε make up είτε όχι και για τα βακτήρια που δημιουργούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb