ENTERTAINMENT

Toν συγχώρεσε δυο φορές για απιστία, αλλά την τρίτη κάηκε: Έφυγε από πάρτυ με τρεις γυναίκες

Khloe, παράτα τον Τristan κορίτσι μου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Toν συγχώρεσε δυο φορές για απιστία, αλλά την τρίτη κάηκε: Έφυγε από πάρτυ με τρεις γυναίκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και άντε γεια Tristan

Το 2018 η εγκυμονούσα Khloe Kardashian, λίγο πριν φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί, μαθαίνει πως ο πατέρας του παιδιού της και σύντροφός της, Tristan Thompson, την έχει απατήσει ουκ ολίγες φορές.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα sites, έδειχναν τον αθλητή να «παίζει» με τρεις γυναίκες τον Οκτώβριο του 2017, σε γνωστό club της Νέας Υόρκης και έπειτα, ένα νέο βίντεο τον έδειχνε να πηγαίνει με μια γυναίκα σε ξενοδοχείο. Τότε χώρισε μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τristan μετά από δυο χρόνια, επέμενε, και πρόσφατα της έκανε πρόταση γάμου. Έλα όμως που το κακό τρίτωσε και τα media ανακάλυψαν πως μόλις πριν 5 μέρες, και αφού είχε βγει με την Khloe και τη μικρή τους κόρη, πήγε σε πάρτυ και βρέθηκε στο κρεβάτι με τρεις γυναίκες!

Η DailyMail αποκάλυψε πως ο μπασκετμπολίστας εξαφανίστηκε σε μια κρεβατοκάμαρα με τρεις γυναίκες σε ένα πάρτι στο Bel Air το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Πάντως τις τελευταίες εβδομάδες οι πληροφορίες είναι μπερδεμένες - οι μισές πηγές έλεγαν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει «πριν από λίγες εβδομάδες» κι όμως αποδείχτηκε πως είχαν περάσει πραγματικά το σαββατοκύριακο σχεδιάζοντας το μέλλον τους μαζί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 56 / position2: 508
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb