ENTERTAINMENT

Μαρία Ηλιάκη: Έτσι έχασε μέσα σε 20 μέρες 12 κιλά

Η Μαρία Ηλιάκη έχασε μέσα σε είκοσι μέρες μετά τη γέννα 12 κιλά!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 21, 2021
Μαρία Ηλιάκη: Έτσι έχασε μέσα σε 20 μέρες 12 κιλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια είπε πως μπήκε στο μαιευτήριο 73 κιλά και μέσα σε λίγες μέρες είναι 61 κιλά!

Η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε ότι δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη διατροφή, αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια ακολουθεί μία συγκεκριμένη διατροφή, έχει αλλάξει ο μεταβολισμός της και… όταν αγαπάς το σώμα σου, εκείνο θυμάται, όπως τόνισε και έτσι μέσα σε είκοσι μέρες έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της!

Στις πρώτες δηλώσεις της για αυτό το θαύμα της ζωής που έζησε αλλά και για τη νέα της καθημερινότητα τώρα που έχει αφοσιωθεί στο νεογέννητο μωρό της μίλησε με την ευτυχία να φανερώνεται σε κάθε λέξη. «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» είπε όμως ήξερε πως ό,τι και να γινόταν είχε δίπλα της τον άντρα της ζωής της.

Δεν έκρυψε όμως κατά τη διαδικασία είχε άγχος καθώς αποκάλυψε: «Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν (σ.σ. οι γιατροί και η μαία) ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι τρεις πρώτες μέρες μετά την καισαρική είναι πολύ δύσκολες, πονάς, παίρνεις παυσίπονα, δεν το χαίρεσαι πάρα πολύ. Όταν έρχεσαι στο σπίτι, όμως, πλημμυρίζεις από συναισθήματα. Και ο Στέλιος τώρα τη βλέπει και λιώνει, την κοιτάζει με τις ώρες».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε σε βίντεο που δημοσίευσε στο instagram πώς έχασε τα κιλά της!

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 1580 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb