ENTERTAINMENT

Selena Gomez: Πως έμαθε να αγαπά το σώμα της μέσα από την μόδα

«Δε χρειάζεται να έχω σώμα 19χρονης γιατί δεν είμαι 19χρονη»
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Selena Gomez: Πως έμαθε να αγαπά το σώμα της μέσα από την μόδα
Photo via Healthweb.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλώς ή κακώς η κοινωνία που ζούμε είναι γεμάτη από πρότυπα, κανόνες και στερεότυπα, που δεν είναι και τα πιο όμορφα που θα μπορούσαν. Ειδικά όσον αφορά τις γυναίκες, όλα είναι πολύ απαράδεκτα και καταπιεστικά, μιας και ο κόσμος θέλει να τις ορίζει βάση της ηλικίας, των κιλών, των χαρακτηριστικών του προσώπου τους, το πόσο σeξι είναι ή δεν είναι και άλλων τέτοιων αχρείαστων πραγμάτων.

Ευτυχώς όμως, υπάρχουν άλλες τόσες γυναίκες που δίνουν καθημερινές μάχες για να αποτάξουν από πάνω τους όλα αυτά τα ανούσια βαρίδια και φέρνουν τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στην απελευθέρωση.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι φωνές αρκετών διάσημων γυναικών με επιρροή, οι οποίες μάχονται για αυτονόητα πράγματα και δείχνουν σε όλες τις υπόλοιπες ότι πρέπει να μένουν πιστές στον εαυτό τους, τις αξίες και τα θέλω τους και ότι κανένας άλλος εκτός από αυτές μπορεί να έχει άποψη για εκείνες.

Ανάμεσα σε αυτές τις διάσημες που μιλούν δημόσια για τα γυναικεία ζητήματα, θέλοντας να εμπνεύσουν και άλλες γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να τον υπερασπιστούν, είναι και η Selen Gomez, που μίλησε ανοιχτά για θέματα που οι περισσότερες δε θα το κάναμε. Η μάχη της με τον λύκο, οι χειρουργικές επεμβάσεις και η κατάθλιψη είναι κάποια από όσα πέρασε και βγήκε ακόμα πιο δυνατή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Πρόσφατα όμως, η τραγουδίστρια μίλησε για κάτι που καμιά μας δε θα φανταζόταν. Η ίδια εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Youtube videos «Life in Looks» της Αμερικανικής Vogue και μίλησε για διάφορα iconic looks που παρουσίασε ανά τα έτη, καθώς και για το εκπληκτικό λευκό φόρεμα της Vera Wang, που έβαλε στο Met Gala το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως δήλωσε η Selena για εκείνο το βράδυ, δεν ένιωθε καθόλου καλά με το σώμα της, μιας και μεγαλώνοντας το βάρος της αλλάζει πολύ, όπως και τον υπόλοιπων ανθρώπων. Αυτό που της άρεσε πραγματικά πολύ όμως, ήταν το ότι είχε την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στο φόρεμα που ταίριαξε στο σώμα της και πέρασε πολύ όμορφα διαμορφώνοντας το. Μαζί με την ομάδα που της το έραψε, η τραγουδίστρια επισημαίνει ότι έχτισαν κάτι πραγματικά ωραίο και ταιριαστό για αυτή.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Ήταν μία από τις στιγμές που σκέφτηκα ότι δε χρειάζεται να έχω αυτήν τη φιγούρα 19χρονης πια, γιατί δεν είμαι -19χρονη».

Πλέον, η 28χρονη σήμερα Selena, κάθε φορά που πρέπει να ετοιμαστεί για δήμοσια εμφάνιση μιλάει πολύ ανοιχτά με την ομάδα της και δεν κάθεται να μπει σε καλούπια, αλλά κάνει αυτό που την εκφράζει και την κάνει να νιώθει άνετα. 

«Είμαι πολύ ειλικρινής με τους ανθρώπους της ομάδας μου, οπότε δεν ήθελα να φορέσω τίποτα κολλητό. Μετά δοκίμασα αυτό το φόρεμα και ένιωσα τόσο όμορφη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 591 / position2: 3533
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb