ENTERTAINMENT

Γιατί η Kate Winslet αρνείται κατηγορηματικά να της ρετουσάρουν τις φωτογραφίες

Η αποκάλυψη για το bullying και το body shaming που δέχτηκε για το σώμα της, το οποίο δεν προήλθε από τα ΜΜΕ, αλλά από σκηνοθέτη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Γιατί η Kate Winslet αρνείται κατηγορηματικά να της ρετουσάρουν τις φωτογραφίες
Photo via Listal.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kate Winslet έχει αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν το πό bullying έχει φάει για το σώμα της από την βιομηχανία του κινηματογράφου, καθώς και το πόσο αυτό την έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Πριν από λίγο καιρό δε, μίλησε και για τον εκφοβισμό που βίωσε από τα μέσα μετά την δημοφιλή ταινία του Τιτανικού όπου πρρωταγωνιστούσε, αναφέροντας ότι ο βρετανικό τύπος δεν την σεβάστηκε καθόλου και ότι είχε υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο για το σώμα της.

Πρόσφατα πάλι, η διάσημη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το body shaming και το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά της, όχι όμως από τα μέσα, αλλά από τον σκηνοθέτη Craig Zobel, της τηλεοπτικής σειράς του ΗΒΟ "Mare of Easttown".

Όπως δήλωσε η Winslet σε σχετική συνέντευξη στους New York Times, η απάντηση στον παραπάνω σκηνοθέτη, ο οποίος της είπες ότι θα κόψει ένα μέρος της κοιλιάς της σε εpωτική σκηνή, ήταν το λακωνικό και κατηγορηματικό "Μην τολμήσεις". Μιας και μόνο η ίδια έχει λόγο για τον εαυτό της και το σώμα της.

Μάλιστα, η ηθοποιός είπε ότι απαγόρευσε δυοφορές στην παραγωγή της σειράς να κυκλοφορήσει υλικό με ρετούς στο πρόσωπο της.

Στην εν λόγω σειρά, η Winslet υποδύεται μια ντετέκτιβ μέσης ηλικίας, για αυτό άλλωστε και επιλέχθηκε για αυτόν τον ρόλο, όντας στα 45 της, με σκοπό να χαρίσει μια ρεαλιστική ματιά στο κοινό μέσα. Βέβαια, όπως φάνηκε στη συνέχεια, κάποια μέλη της παραγωγής δεν ήταν σύμφωνα με αυτήν την επιλογή του cast.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Winslet ανέφερε επίσης στους New York Times ότι είναι μια γυναίκα με ένα πρόσωπο και ένα σώμα που ταιριάζει στην ηλικία της, την ζωή και την καταγωγή της και ότι ο κόσμος είχε πραγματικά ανάγκη από κάτι τέτοιο και πιστεύει ότι για αυτό ταυτίστηκε με τον χαρακτήρα της. Από την στιγμή λοιπόν που η Mare είναι αυτή που είναι και η Winslet επίσης, δεν υπάρχει λόγος για ρετούς και φίλτρα. Όταν λοιπόν είδε τις αφίσες με τις φωτογραφίες της, τις έστειλε πίσω στους γραφίστες απαιτώντας να εμφανίσουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια της, τις οποίες έκρυψαν. Κάπως έτσι, έβαλε την παραγωγή στη θέση της, από τον σκηνοθέτη μέχρι και τους διαφημιστές.

Κλείνοντας τη συνέντευξη της, η ηθοποιός δηλώσε ότι ίσως αυτή να ήταν και η τελευταία της εpωτική σκηνή στη σειρά, αλλά και στον κινηματογράφο, μιας και δε νιώθει τόσο άνετα πια με το σώμα της, χωρίς να έχει να κάνει αυτό με την ηλικία της, απλά θα έρθει η στιγμή που ο κόσμος θα πει ότι κάνει πάλι τα ίδια.

Η υπόθεση της σειράς αφορά την δουλειά της Mare Sheehan, που ερευνά την δολοφονία ενός κοριτσιού, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Julianne Nicholson, Jean Smart και Angourie Rice.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 684 / position2: 1951
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb