ENTERTAINMENT

Survivor: Χώρισε ο Αλέξης Παππάς ‑ Το επιβεβαίωσε η Alessia

Η πρώην σύντροφός του μίλησε σκληρά αλλά δίκαια

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 14, 2021
Survivor: Χώρισε ο Αλέξης Παππάς ‑ Το επιβεβαίωσε η Alessia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο γνωστός ηθοποιός μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του και μάλιστα ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να συναντήσει την αγαπημένη του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν οι φήμες ότι ο Αλέξης Παππάς και η Alessia έχουν χωρίσει και οι φήμες αυτές δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν.

Η πρώην σύντροφός του είπε στην εκπομπή Ευτυχείτε:

«Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιον με λέξεις; Το μήνυμά του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό, αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 334 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb