CELEBS

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά: Φτάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας

Ενοχλημένη παρουσιάστηκε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 14, 2021
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεσπά: Φτάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το σάλο που προκλήθηκε από το προσβλητικό σποτ για την προώθηση του συνεδρίου γονιμότητας που τελικά αναβλήθηκε πήρε θέση και επίσημα μέσα από την εκπομπή της ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για όσα της καταλογίζουν.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε φανερά ενοχλημένη για όσα άδικα ειπώθηκαν από συναδέλφους της σχετικά με την αντίδρασή της και τη συμμετοχή της μετά τις σφοδρές αντιδράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΤι θα έπρεπε να λέει το σποτ του συνεδρίου γονιμότητας ΙΟΥΝ 14, 2021

Η παρουσιάστρια του Happy Day διευκρίνισε ότι έμαθε αργά το βράδυ του Σαββάτου από την αρχισυντάκτριά της για το σάλο που δημιουργήθηκε.

«Δεν ήξερα τίποτα. Ο σάλος δικαίως προκλήθηκε για αυτό το βίντεο. Με αυτό το ρολόι που χτυπά απειλητικά πάνω από το κεφάλι σου. Αν δε γίνεις μάνα δε σημαίνει ότι δεν είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να συνεχίσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Απέσυρα τη συμμετοχή και έγραψα ένα κείμενο που συνόδευα την ανάρτησή μου. Επειδή κάποιοι συνάδελφοί μου είπαν εγώ είχα καταλάβει ότι η διοργάνωση είχε θέματα και για αυτό δεν ήθελα να συμμετέχω. Να πω με την ειλικρίνεια που με διακατέχει ότι εγώ ήξερα ότι θα είναι ένα συνέδριο για την υπογεννητικότητα, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και κορυφαίοι υπουργοί. Τώρα να λέμε γιατί εσύ το έγραψες το πρωί και όχι το βράδυ, φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Απόψεις Πριν 146 εβδομάδες
Τι θα έπρεπε να λέει το σποτ του συνεδρίου γονιμότητας
Το Συνέδριο μπορεί να αναβλήθηκε, οι φωνές μας μπορεί να ακούστηκαν αλλά πάλι, δεν ενημερωθήκαμε.
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 242 / position2: 1322
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb