ENTERTAINMENT

Kία Παπαδοπούλου: Τι απαντά η εμπνεύστρια του σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας

Όσα δηλώνει η ίδια για το κείμενο που προκάλεσε σάλο

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 13, 2021
Kία Παπαδοπούλου: Τι απαντά η εμπνεύστρια του σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις αντιδράσεις από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ προκάλεσε η Κία Παπαδοπούλου μέσα από το κείμενο που δημιούργησε για το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο γονιμότητας στη χώρα μας. Από την πρώτη του προβολή στα social media προκλήθηκε, δε, σάλος από αντιδράσεις που κάνουν λόγο για σεξισμό και προσβολή προς τις γυναίκες.

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωινό της Κυριακής, η δημοσιογράφος Κία Παπαδοπούλου, που βρίσκεται στην αρχισυνταξία της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA, θέλησε να δώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την δική της απάντηση για το βιωματικό όπως προδίδει κείμενο που έγραψε για το συγκεκριμένο σποτ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΤι θα έπρεπε να λέει το σποτ του συνεδρίου γονιμότητας ΙΟΥΝ 14, 2021

Ακολουθεί η ανάρτηση της Κίας Παπαδοπούλου:

Αυτό το κείμενο έχει την δίκη μου υπογραφή και καταθέτει ένα κομμάτι από την ψυχή μου. Σ’ αυτό το κείμενο έχω γράψει όλα όσα έχω βιώσει στο πετσί μου επειδή έκανα το έγκλημα να είμαι 10 χρόνια παντρεμένη χωρίς να έχω κάνει παιδιά. Γιατί έχω περάσει τα 40 και δεν έχω γίνει μάνα. Γιατί η δίκη μου οικογένεια έχει έναν υπέροχο αδέσποτο σκύλο και όχι παιδιά όπως θα «έπρεπε».

Αυτές τις ερωτήσεις, που έχω βάλει ως ερινύες στο σποτ, τις έχω δεχτεί άπειρες φορές στη ζωή μου… η ειρωνεία είναι ότι τις έχω δεχτεί και από ανθρώπους που σήμερα σηκώνουν το δάχτυλο και με καταδικάζουν που τις έγραψα. Θέλετε να μου πείτε πως μόλις μια γυναίκα περάσει τα 40 ΔΕΝ είναι η πρώτη ερώτηση που της κάνουν; Ακόμα και στην τηλεόραση. Μου ζητήθηκε να γράψω το κείμενο για ένα κοινωνικό μνμ με θέμα την γυναικεία υπογονιμότητα. Αυτή είναι η δουλειά μου, είμαι δημοσιογράφος και έχω γράψει παρά πολλά κείμενα μετά από έρευνα. Τα ιατρικά δεδομένα μιλούν ξεκάθαρα πως η έλλειψη γνώσης είναι ένας από τους βασικούς λόγους της γυναικείας υπογονιμότητας. Δυστυχώς δεν μπορώ να ανατρέψω τα ιατρικά δεδομένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα και εγώ η ίδια αν είχα την γνώση που έχω σήμερα θα τα είχα κάνει όλα αλλιώς. Από πότε όμως είναι κακό να ενημερώνεται κάποιος όπως τονίζει το σποτ;

Στο κοινωνικό μήνυμα έχω τονίσει δυο λέξεις «ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει κάνει λάθος!» και φυσικά «ΑΝ ονειρεύεσαι να κάνεις την δίκη σου οικογένεια…». Μπορεί να ονειρεύεσαι κάτι άλλο στη ζωή σου. Απλά ενημερώσου! Αυτό τονίζει το μήνυμα, να διώξεις τις ενοχές που σου φορτώνουν οι άλλοι και φυσικά να ενημερωθείς σωστά! Προσπαθήστε να βλέπετε και να κρίνεται σωστά ακόμα κι αν υπάρχει πολύ σκοτάδι!”

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Απόψεις Πριν 145 εβδομάδες
Τι θα έπρεπε να λέει το σποτ του συνεδρίου γονιμότητας
Το Συνέδριο μπορεί να αναβλήθηκε, οι φωνές μας μπορεί να ακούστηκαν αλλά πάλι, δεν ενημερωθήκαμε.
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 1212 / position2: 2305
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb