ΣΧΕΣΕΙΣ

Όσα θα σου συμβούν μόλις συναντήσεις τον ένα και μοναδικό

Γιατί αυτά που θα νιώσεις δε θα είναι ούτε τυχαία, ούτε συχνά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όσα θα σου συμβούν μόλις συναντήσεις τον ένα και μοναδικό
Φωτογραφία από τον χρήστη Leah Kelley στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει η πεποίθηση ότι όταν βρεις τον ένα και μοναδικό νιώθεις με τέτοιον τρόπο που καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι διαφορετικό για εσένα. Τώρα το τι ακριβώς αισθάνεσαι, είναι μια άλλη υπόθεση και σίγουρα πολύ υποκειμενική. Υπάρχουν όμως κάποια κοινά feelings που δείχνουν ότι συνάντησες τον έρωτα.

Μπορεί και να φρικάρεις:

Εντάξει δεν είναι και το πιο εύκολο για διαχείριση το να σου ερθει στα ξαφνικά ο ένας και μοναδικός. Μπορεί στην αρχή να νιώσεις άβολα, περίεργα, να φοβηθείς και να μην μπορείς να καταλάβεις τι παίζει με αυτόν τον τύπο και σε κάνει να νιώθεις έτσι. Κοινώς θα πάθεις ένα σοκ, αλλά είναι πολυ νορμάλ, αν σκεφτείς ότι θα σου έρθει μια κατραπακιά.

Η ντοπαμίνη σου θα φτάσει στο θεό:

Θα χαμογελάς όλη μέρα, θα νιώθεις άπειρα χαρούμενη και η διάθεση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Γενικά όλα θα αρχίσουν να σου φαίνονται πιο ευχάριστα και η ζωή θα κυλάει με έναν πολυ διαφορετικό τρόπο. Επίσης κάθε φορά που θα βλέπεις τον καλό σου, θα σχηματίζεται ασυναίσθητα στο πρόσωπο σου ένα τεράστιο χαμόγελο και θα νιώθεις δίπαλ του πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Θα νιώσεις πιο υγιής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι σε περιόδους που δε νιώθεις καλά μέσα σου νομίζεις ότι εκδηλώνεις και διάφορες ασθένειες και το ψάχνεις γενικά. Ε με τον έρωτα, όλα αυτά θα σου φύγουν γιατί θα νιώθεις χαρά και ηρεμία, αρά και πιο υγιής σωματικά.

Λίμπιντο σου θα εκτοξευχθεί:

Ακόμα και αν περνούσες φάση που δεν σκεφτόσουν το σeξ, θα πάθεις ένα κοκομπλόκο με αυτό το ζήτημα μόλις βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Επομένως μην παραξενευτείς αν δεις αλλαγές μέσα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 351 / position2: 1181
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb