ENTERTAINMENT

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την Μαρία Ηλιάκη

«Δεν θα έπρεπε να το είχαμε τραβήξει»

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 11, 2021
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την Μαρία Ηλιάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Στο μυαλό μου όλον αυτόν τον καιρό, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω και ξαφνικά...", είπε κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Με τη σχέση τους να έχει μπει στον πάγο εδώ και αρκετά χρόνια, φαίνεται πως κάτι άρχισε να αλλάζει μεταξύ τους. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη έχουν ένα παρελθόν με εντάσεις, αλλά το συγκινητικό ξέσπασμα που είχε η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής, δείχνει ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά πλέον.

«Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο δέθηκα πάρα πολύ. Επειδή με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ θέλει αυτό το παιδάκι κι επειδή είμαι κι εγώ σε μια φάση που μακάρι… Απλά συγκινούμαι…

Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Στο μυαλό μου όλον αυτόν τον καιρό, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω και ξαφνικά… Μιλάμε και μου έστειλε και μήνυμα «Πόσο όμορφα μιλάς για μένα», τη έστελνα συνέχεια, είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχει γίνει delete σε όλες τις άσχημες παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες», εξομολογήθηκε κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχαμε βιώσει τις δύσκολες στιγμές ο ένας του άλλου. Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ… Και λέω ρε παιδί μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει», είπε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου, ολοκληρώνοντας την αναφορά της στην Μαρία Ηλιάκη.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 588 / position2: 1399
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb