ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Ιούνιος

Tι μας περιμένει το νέο μήνα
AstroGirl
Τα ζώδια του μήνα: Ιούνιος
Photo by Jess Vide from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Καλά τα μαντάτα Κριοί! Kάποιο φλερτ θα ταράξει τα νερά στη δουλειά και η δημοτικότητα θα χτυπήσει ταβάνι! Το κακό είναι ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε την καλοπέραση με τις υποχρεώσεις, και έρχεται όλο αυτό και σας πλακώνει σαν κύμα! Δεν έχετε ακόμη σχέδιο κι αυτό σημαίνει πως είτε που θα τα κάνετε θάλασσα, είτε που θα σας φάνε τη δουλειά!

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απροσδόκητη κατάσταση στην ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να σας δελεάσει να κάνεις μια νέα αρχή. Προσοχή στο έτερον ήμισι, τον κολλητό ή και το ζευγάρι παπούτσια που ζαχαρώνεις στη βιτρίνα - μπορούν όλα να σας εξαντλήσουν - συναισθηματικά, ψυχολογικά, οικονομικά! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα άστρα θα πατήσουν πόδι και θα σας βάλουν ξανά στον ίσιο δρόμο, ειδικά αν οι ανόητες ανασφάλειές σου είναι αυτές που σε κρατάνε πίσω. Ακόμα κι αν σχεδιάζετε κάτι φοβερά ερωτικό, ακόμη κι αν πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να αναδειχθείτε, αν δεν έχετε καθαρό πλάνο και κάποιο χρονοδιάγραμμα, δε τα βλέπουμε καλά τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιος έχει παράπονα. Όσοι εμπλέκεστε σε σπουδές θα ανακαλύψετε ότι ανοίγουν νέες πόρτες και νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο.  Ετοιμαστείτε για μια μικρή κρίση στη ζωή σας, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα.

ΛΕΩΝ

Ξεμπερδεύετεσιγά – σιγά, με το περίεργο παρελθόν σου, και επιτέλους λετε "Καλημέρα ζωή" ! Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής, η περιπέτεια κάνει την ρουτίνα και πάλι γλυκιά, λίγος κίνδυνος δυναμώνει το μυαλό και την αντοχή.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες του Ιουνίου, θα δώσουν θετικά γεγονότα στο ζώδιο σας, σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Μερικοί ίσως και με την δικαιολογία των σπουδών ή της εργασίας, να φύγουν για άλλες πόλεις ακόμη και για το εξωτερικό. Ίσως προκύψει μια παρεξήγηση που σας βγάλει εκτός εαυτού, όμως μόλις αρχίσετε να είστε απόλυτοι και ανυποχώρητοι, η ζωή θα σας βάλει λίγο φρένο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς τις κάνατε τις μεγάλες αλλαγές μέσα στο χειμώνα. Τώρα χαλαρώνετε και κανονίζετε διακοπές - αφού έχετε κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου ε! Είστε επιτέλους γύρω από αξιόλογα άτομα, που λένε "καλημέρα" και δεν κοιτάτε έξω για να δειτε αν νύχτωσε. 

ΖΥΓΟΣ

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει μια σχεδόν εκπληκτική ματιά στο μέλλον. Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν την γοητεία τους! Ε και μην ξεχνάτε, αφήστε τη δίαιτα, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς μπορεί να είστε υπομονετικοί αλλά σε καυγάδες παραπαίρνετε φόρα και χρειάζεστε ένα στοπ, σαν αυτά που βάζουμε στις πόρτες για να μην κλείσουν με θόρυβο. Πάντως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν χρειάζεται να λετε συνεχώς ναι, όταν κάποιος επιζητάει την παρέα σας ειδικά αν αυτός ο κάποιος δεν φέρεται και πολύ σωστά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλοκαιριάτικα αποφασίσατε να βάλετε πραγματικά σε μια μόνιμη και σωστή τάξη όλη σας την ζωή. Γενική καθαριότητα, ξεκαθαρίσματα, νέα δουλειά, νέο σπίτι, γενικώς μια αναμπουμπούλα.  Καλό κι αυτό αλλά θέλετε και μια ανεμελιά βρε αδερφέ και προσοχή γιατί τη στιγμή που έχετε παραχαλαρώσει θα εμφανιστούν λογαριασμοί και μισοτελειωμένες υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι φέρνει νέες ευκαιρίες, νέες συναντήσεις, νέα ζωή! Τα εργασιακά, πάνω κάτω τα έχετε under control, τα χρήματά παραμένουν στις τσέπες σας αλλά εκεί εκεί. Το μυαλό στο αμούρ. Εντάξει μήνας χαλαρός για εσάς, θα είστε με ένα στάχι στο στόμα, θα πετάτε φελούς σε ένα βαρέλι σαν να είμαστε στον αμερικανικό νότο.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα βολευτείτε, θα κάνετε βλακείες στη δουλειά και μετά θα τρέχετε. Αλλά είστε έτσι από τη φύση σας τι να σας κάνουμε. Προσοχή μεγάλη για να μην γίνουν μπερδέματα που δεν θα βρουν εύκολα λύση!  Κατα τ'αλλα δεν υπάρχει εμπόδιο στο δρόμο σας, τα μπρατσάκια σας και φύγατε για παραλία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 111 / position2: 795
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb