ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι περιέχει το πιάτο της Kim Kardashian όταν βρίσκεται σε διατροφή

Και τι γυμναστική προτιμά να κάνει παρέα με την personal trainer της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι περιέχει το πιάτο της Kim Kardashian όταν βρίσκεται σε διατροφή
collage

Με τις καμπύλες και τη μικροσκοπική μέση της, η Kim Kardashian έχει ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σώματα στον κόσμο. Χρειάζεται όμως πολύ σκληρή δουλειά για να διατηρήσει αυτό το σχήμα κλεψύδρας - ακόμη κι αν πιστεύουμε πως ο πλαστικός χειρουργός έχει βοηθήσει την κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, η ίδια γυμνάζεται (σχεδόν) κάθε μέρα για 1 με 1.5 ώρα. Πάμε να δούμε σε bulletpoints όλα όσα ξέρουμε για την διατροφή και τη γυμναστική της!

  • Όταν είναι στο σπίτι, η Kim αποκάλυψε ότι εστιάζει σε μια vegan διατροφή και ο ιδιωτικός της σεφ μαγειρεύει γεύματα όπως vegan tacos ή κολοκυθάκια.
  • Πρώην λάτρης του junk food και πρώην εθισμένη... στη ζάχαρη η Kim έπρεπε να μάθει να προτιμά τις υγιεινές τροφές από ένα μεγάλο burger και μάλιστα παραδέχτηκε στον ιστότοπο της αδελφής Kourtney, Poosh, ότι πίνει smoothies με διάφορα λαχανικά, αλλά ακόμη και φύκια.
  • "Πριν και μετά την προπόνηση, πρέπει να τρώτε απλούς υδατάνθρακες, όπως γλυκοπατάτες, και μικρές ποσότητες λίπους και πρωτεϊνών, όπως κοτόπουλο", δήλωσε η Kim. "Θα πρέπει επίσης να έχετε λαχανικά σε κάθε γεύμα σας, καθώς τα χρειάζεστε για να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην κατανομή και την απορρόφηση των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων σας."
  • Η Kim ασκείται έξι πρωινά την εβδομάδα για περίπου 60 έως 90 λεπτά με την personal trainer, Melissa Alcantara.
  • "To 85% της προπόνησής μας είναι προπόνηση με βάρη και το άλλο 15 αποτελείται από cardio", δήλωσε η Melissa στο περιοδικό Women's Health
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb