FITNESS

Όλο το fitness πρόγραμμα της Jennifer Lopez

Τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει στη διατροφή της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όλο το fitness πρόγραμμα της Jennifer Lopez

Τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει στη διατροφή της, πώς γυμνάζεται, τι αποφεύγει Ως επί το πλείστον, η JLO «μένει μακριά από επεξεργασμένα τρόφιμα και παίρνει τα θρεπτικά της συστατικά από φρούτα και λαχανικά, δήλωσε ο personal trainer της Dodd Romero.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από πολύ καιρό, η Jennifer σταμάτησε και τον καφέ. "Δεν έχω καφεΐνη στον οργανισμό μου εδώ και χρόνια", αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Hollywood Life το 2016, σημειώνοντας ότι επιτρέπει στον εαυτό της να πίνει καφέ μόνο αν είναι σίγουρη ότι δεν έχει καφεΐνη.

Τι τρώει η Jennifer Lopez σε μια μέρα

Η Jennifer Lopez συχνά δεν τρώει καθόλου υδατάνθρακες για μεγάλα διαστήματα ή κάνει συχνά το challenge των 10 ημερών χωρίς ζάχαρη... Αλλά ας δούμε γενικότερα τι τρώει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ

Αποτελείται συνήθως από ένα smoothie ή πρωτεϊνικό shake. Είπε στο Hollywood Life ότι πίνει ένα shake 90 θερμίδων "με γάλα ή νερό quinoa" ή ένα υγιεινό smoothie με μούρα,γιαούρτι, κανέλα, μέλι, παγάκια και μια κουταλιά πρωτεΐνης σκόνη. Συχνά τρώει επίσης και ένα μπολ βρώμης με φρέσκα μούρα.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Πρωτεΐνες και φρέσκα λαχανικά για μεσημεριανό γεύμα. "Μέχρι το μεσημέρι, πεινάω", ​​λέει ο JLo. "Η πρωτεΐνη είναι η σωτηρία μου κάθε φορά που αρχίζω να πεινάω πολύ. Με γεμίζει και με κρατά χορτάτη περισσότερο χρόνο. Είναι ένα υπέροχο μυϊκό καύσιμο".

Οι αγαπημένες της πηγές πρωτεΐνης περιλαμβάνουν ασπράδια αυγού, κρέας λευκής γαλοπούλας, στήθος κοτόπουλου, βόειο κρέας και ψάρια, όπως σολομό με ωμέγα-3 και λαβράκι. Μια τυπική σαλάτα μπορεί να περιλαμβάνει λάχανο, φρυγανιές σπόρους κολοκύθας, λίγο τυρί, ακόμη και κιμά και κάποια σως με χυμό λεμονιού και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Σνακ

Η JLo διατηρεί επίσης τα σνακ της θρεπτικά. "Όντας συνεχώς εν κινήσει, πάντα μου αρέσουν οι πιο υγιεινές επιλογές σνακ όπως φρούτα ή λαχανικά", είπε στο People. Η JLo τρώει επίσης μια χούφτα καρύδια κάθε μέρα.

ΒΡΑΔΙΝΟ

Το δείπνο είναι μια οικογενειακή υπόθεση για τη Jen. Αν είναι στο σπίτι, κάθεται μαζί τους και τρώνε όλοι παρέα! Προτιμά μια άπαχη πρωτεΐνη με λαχανικά και σύνθετους υδατάνθρακες όπως καστανό ρύζι, γλυκοπατάτες ή κινόα. Εάν βρίσκεται σε εστιατόριο, προσπαθεί να επιλέξει κάτι υγιεινό. "Τα περισσότερα εστιατόρια προσφέρουν υγιεινά γεύματα χαμηλών θερμίδων, γι 'αυτό διαλέγω πράγματα στο μενού που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής μου", είπε στο Hello. "Θα πάρω για παράδειγμα, μια σαλάτα ή ψάρια με λαχανικά. Και φροντίζω να πίνω πολύ νερό καθ 'όλη τη διάρκεια του γεύματος."

Το πρόγραμμα άσκησης της JLo

"Είμαι 100 τοις εκατό πεπεισμένη ότι η προπόνηση είναι μέρος αυτού που με κάνει τόσο χαρούμενη", είπε σε άλλη συνέντευξή της. "Ο χορός ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και αφιέρωσα χρόνο να μάθω το σώμα μου". Η JLo έμαθε πρόσφατα να κάνει pole dancing για το ρόλο της στην ταινία Hustlers, η οποία λέει ότι ήταν "σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ποτέ σωματικά".

O David Kirsch, επίσης γυμναστής της, παρουσιάζει ένα workout routine που μπορείς να κάνεις κι εσύ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
14 / position1: 283 / position2: 518
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb