ENTERTAINMENT

H Shay Mitchell είναι πιο όμορφη και πιο fit από ποτέ στη νέα της φωτογράφηση

Είναι πραγματικά στην καλύτερή της φάση ever
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Shay Mitchell είναι πιο όμορφη και πιο fit από ποτέ στη νέα της φωτογράφηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Shay Mitchell είναι έτοιμη για το καλοκαίρι!

Η διάσημη ηθοποιός εγκαινιάζει τη... σεζόν του μαγιό στο εξώφυλλο του Women's Health για τον Ιούνιο του 2021.

Φωτογραφημένη από τον Dennis Leupold, φοράει ένα μαγιό Eres και κοσμήματα Loren Stewart και Lady Gray. Συνοδευτικές εικόνες δείχνουν τη Shay με workout clothes και μαγιό που είναι τέλεια για το καλοκαίρι! 

Η Shay ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τη μητρότητα, το σώμα της μετά τον τοκετό και τα νέα της πρότζεκτ! Και μπορούμε να πούμε πως δείχνει στα καλύτερά της ever!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιανουάριο, η Shay εγκαινίασε τη συνεργασία της με την Openfit - στην οποία αυτή και η φίλη της Stephanie Shepherd δεσμεύτηκαν να γυμνάζονται πέντε ημέρες την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες, μέσω μαθημάτων στην εφαρμογή!

"Άλλαξε τα πάντα", λέει η 34χρονη και μετά από μερικές μέρες αισθάνθηκε ξανά ο εαυτός της. "Είχα πολύ περισσότερη ενέργεια. Δεν χρειάζομαι πλέον πέντε φλιτζάνια καφέ. Νιώθω τέλειο το σώμα μου, δεν με σταματά τίποτα!"

"Αμέσως μετά τον Atlas, αν έκανα ποτέ ένα σχόλιο για το πώς δεν ένιωθα o εαυτός μου τελευταία, οι άνθρωποι έλεγαν απλώς... «Έκανες παιδί!»! Ναι, ξέρω ότι μόλις είχα γεννήσει ένα μωρό», λέει αιχμηρά. "Οκ αλλά μου επιτρέπετε να εκφράσω ότι δεν νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου;"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 168 / position2: 553
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb