ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Kάντο σαν τη Dua Lipa: Ακολούθησε τις συμβουλές διατροφής και γυμναστικής της

Aσκήσεις υψηλής έντασης που έχουν σχεδιαστεί για να αποφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Kάντο σαν τη Dua Lipa: Ακολούθησε τις συμβουλές διατροφής και γυμναστικής της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς γυμνάζεται η Dua Lipa;

Στην ατζέντα της προπόνησης υπάρχουν ασκήσεις υψηλής έντασης που έχουν σχεδιαστεί για να αποφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα αυξάνοντας τον καρδιακό ρυθμό, συμπεριλαμβανομένων squats, climbers και burpees. 

Διατροφή: Μαγειρική στο σπίτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεδομένου ότι έφυγε νωρίς από το σπίτι ως έφηβη, η Dua έπρεπε να συνηθίσει να είναι ανεξάρτητη, η οποία περιελάμβανε το να μαγειρεύει και να προετοιμάζει τα γεύματά της. 

Επιπλέον, η ίδια λατρεύει το φαγητό από τη χώρα στην οποία γεννήθηκαν οι γονείς της. "Λατρεύω το Byrek!", είπε σε μια βρετανική τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενη στα φαγητά που είναι δημοφιλή στην αλβανική κουζίνα.

Άσκηση: Πυγμαχία

Όταν δεν είναι στην περιοδεία, η Dua στρέφεται στην πυγμαχία, μια προπόνηση που προτιμάται επίσης από stars όπως η Gigi Hadid και η Gisele Bündchen.

"Μου αρέσει επίσης το μποξ - με βοηθά να καθαρίσω λίγο το μυαλό μου! Από τότε που άρχισα το μποξ, το σώμα μου μεταμορφώθηκε."

Διατροφή: Σνακ πριν από την προπόνηση

Για να παραμείνει γεμάτη ενέργεια για τις προπονήσεις και τις ατελείωτες ώρες επί σκηνής, η Dua λατρεύει τα σνακ με υγιεινές, φυσικές τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. "Συνήθως τρώω μια μπανάνα και κάποιους ωμούς ξηρούς καρπούς."

Άσκηση: Ευελιξία και παραλλαγή

"Όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο, μου αρέσει να συνδυάζω πολλές διαφορετικές προπονήσεις, και ακόμη και στην τουρνέ μπορεί να ψάξω προπονητές - σε όποια πόλη κι αν βρίσκομαι, είτε πρόκειται για γιόγκα, πιλάτες, μποξ", είπε.

"Ό, τι κι αν είναι, προσπαθώ να το αλλάζω κάθε μέρα για να διατηρήσω το ενδιαφέρον μου αμείωτο! Όταν βρίσκεστε σε τουριστικό λεωφορείο, κάθε μέρα και κάθε μέρος είναι διαφορετικό, οπότε ποτέ δεν ξέρετε τι θα βρείτε".

Διατροφή: Η περιστασιακή απόλαυση

"Προσπαθώ και παραμένω όσο πιο υγιής γίνεται όποτε μπορώ", εξηγεί η Lipa για τη διατροφή της. "Ποτέ δεν σταματάω να τρώω λιχουδιές, μου αρέσουν τα γλυκά. Αλλά προσπαθώ να το περιορίσω..."

Άσκηση: Βασική εστίαση

Βασικό της ενδιαφέρον είναι οι κοιλιακοί αν και πάντοτε κάνει και κάτι έξτρα. "Νομίζω ότι οι διαφορετικές παραλλαγές στη γυμναστική είναι το κλειδί. Οι άρσεις των ποδιών κάνουν δουλειά και κάνω πάντα, εκτός αν πονάει η πλάτη μου. Οι σανίδες είναι καλές αν και σίγουρα η λιγότερη αγαπημένη μου άσκηση!" είπε. Η τραγουδίστρια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι κάνει μόνο 15 λεπτά άσκησης την ημέρα. Είναι δυνατόν; "Είναι προπόνηση υψηλής έντασης, αλλά είναι τόσο γρήγορο, τελειώνει πριν καν ξεκινήσει!" ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
18 / position1: 48 / position2: 312
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb