ΕΞΟΔΟΣ

6 Αθηναϊκά μαγαζιά για λαχταριστό brunch με θέα

Κάποια έχουν θέα θάλασσα και άλλα στα αγαπημένα highlight της πόλης
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
6 Αθηναϊκά μαγαζιά για λαχταριστό brunch με θέα
@istioploikoscafe - instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι μέρες που πια μπορούμε να καθίσουμε αναπαυτικά σε ένα τραπέζι ενός εστιατορίου και να μας σερβίρουν, επιτέλους έχουν φτάσει. Μπορεί ακόμα να μην το έχουμε χωνέψει εκατό τοις εκατό, όμως συμβαίνει και πρέπει να το χαρούμε!

Τι πιο όμορφο λοιπόν, να μπορείς να δοκιμάσεις λαχταριστό brunch με όμορφη θέα στην Αθήνα! Το φαγητό είναι μια πραγματική απόλαυση, το brunch μια αγαπημένη μας συνήθεια και η καλή θέα, είναι πάντα καλοδεχούμενη. Φτιάξαμε λοιπόν μια λίστα με μαγαζιά που προσφέρουν τα παραπάνω και σου τα προτείνουμε. Αθηναϊκά Μαγαζιά με θέα την Ακρόπολη σε προνομιακές θέσεις, μαγαζιά με θέα τη θάλασσα για τις πιο ζεστές μέρες και μαγαζιά που θα χορτάσουν και το στομάχι και τα μάτια σου!

Το Ciel στο Μοναστηράκι

Με θέα την πλατεία Μητροπόλεως από τη μια, και την ακρόπολη από την άλλη, η μικρή ταράτσα του Siel θα σε κερδίσει αμέσως. Η γήινες αποχρώσεις στο συνολικό ντεκόρ σε συνδυασμό με την αψεγάδιαστη θέα δημιουργούν πραγματικά όμορφα συναισθήματα και κάνουν το μαγαζί ένα μέρος για όλες τις ώρες της ημέρας. Σίγουρα το δυνατό του σημείο, είναι το brunch γιαυτό, πήγαινε αποκλειστικά για αυτό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CIEL ATHENS (@ciel_athens)

Το Voe στον Αλιμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάμε λίγο πιο νότια, και τις μέρες που θες να δεις θάλασσα το Voe είναι κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Έχει αλμυρό και γλυκό brunch που αρέσει σε όλους, έχει χαμογελαστά πρόσωπα που θέλουν να σε εξυπηρετήσουν και έχει ήχους και μυρωδιές από τη θάλασσα που τόσο έχουμε ανάγκη! Την τελευταία φορά που ήμουν εκεί, δοκίμασα επικά pancakes με μέλι και καρύδια και νιώθω ότι έχω ακόμα την υπέροχη γεύση τους στο στόμα μου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Voe (@voe.athens)

Ergon house στο Μοναστηράκι
Με θέα που κόβει την ανάσα, αυτή εδώ η ταράτσα του Ergon House με το όνομα Retire, ίσως σου θυμίσει ένα μεγάλο μπαλκόνι ενός φίλου! Από νωρίς το πρωί για snacks ή brunch μέχρι αργά το βράδυ με ευφάνταστα cocktails, η όμορφη θέα της Ακρόπολης δε σταματά να κλέβει την παράσταση! Στο Cocktail Bar του Retire θα απολαύσετε δημιουργίες που επιμελείται η ομάδα του πολυβραβευμένου The Clumsies. Βάλτε το στη λίστα με τα μαγαζιά που πρέπει να επισκεφθείτε, και κάνετε το όσο πιο σύντομα μπορείτε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Retiré at ERGON House Athens (@retire.athens)

MS Roof Garden στο Μοναστηράκι
Η Ακρόπολη δεν ήταν ποτέ πιο κοντά σου... Η θεά του ιερού βράχου από το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ίσως η καλύτερη (για μένα) και το λέω γιατί την έχεις ακριβώς απέναντι σου και στο σωστό ύψος! Το πολύ καλό φαγητό και εδώ, σε συνδυασμό με τα χρωματιστά λουλούδια γύρω σου, σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι σε ένα παραμύθι. Αν διαλέξετε να πάτε καθημερινή και όχι Σαββατοκύριακα, θα το απολαύσετε σίγουρα περισσότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MS Roof Garden (@msroofgarden)

Το Nalu στον 'Αλιμο

Γνωστό σίγουρα σε όλους το Nalu στην παραλιακή, και αν δεν έχεις βρεθεί έστω και μια φορά εκεί, κάντο άμεσα! Παρήγγειλε τα αυγά που θα σου κάνουν κλικ, κάτσε κάτω από μια ομπρέλα για να έχεις ίσκιο, και άκου το κύμα που αυτή την περίοδο είναι η καλύτερη μουσική! Τα Nalu είναι ένα από τα μαγαζιά που του αξίζει να είναι στη λίστα μας, και αυτό είναι δεδομένο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nālu Café (@nalu_cafe)

Ιστιοπλοϊκός όμιλος ΠειραιάΕννοείται οτι δε θα αφήναμε τον Πειραιά έξω. Είπαμε να προτείνουμε ένα διαχρονικό μαγαζί που δε σταματάει να εξελίσσεται. Το καφέ του Ιστιοπλοϊκού ομίλου που είναι εκεί για χρόνια και προσφέρει υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς σε όλους τους τυχερούς που βρίσκουν μια θέση στα τραπεζάκια του. Με ανανεωμένο brunch μενού, και αυτό το spot θα χορτάσει ψυχή και σώμα και μπορούμε να το εγγυηθούμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Istioploikos (@istioploikoscafe)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 228 / position2: 3066
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb