ENTERTAINMENT

Οι τραγουδίστριες που εμφανίστηκαν στην Εurovision και μας προκάλεσαν τρέλα

Έκλεψαν τις εντυπώσεις και αφήνουν ακόμα και σήμερα τον κόσμο άφωνο με την ιστορία τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι τραγουδίστριες που εμφανίστηκαν στην Εurovision και μας προκάλεσαν τρέλα
Photo via Eurovoix.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Eurovision είναι ένας θεσμός που κρατά εδώ και δεκαετίες και κάθε χρόνο προκαλεί έναν χαμό στα πλήθη, ενώ όλοι κάνουν σαν τρελοί μέχρι να μάθουν τον νικητή. Διεξάγεται ανάμεσα στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει δώσει στον λαό αξέχαστες στιγμές, μεταξύ των οποίων και οι iconic εμφανίσεις ορισμένων καλλιτεχνών, που μνηονεύονται ακόμα και σήμερα.

Αρχικά,  να ξεκινήσουμε από την πιο πρόσφατη θεϊκή γιουρβιζιονική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα το 2018, η οποία διαγωνίστηκε για την Κύπρο με το τραγούδι "Fuego", κατέκτησε την δεύτερη θέση στην ψηφοφορία, όμως την πρώτη στην καρδιά του κοινού. Από τότε η καριέρα της εκτοξεύτηκε και μέχρι σήμερα όλοι τραγουδούν το Fuego.

Το 2016, φαίνεται ότι η πιο αντισυμβατική εμφάνιση της Eurovision κατάφερε να κερδίσει τις ψήφους και να βγει πρώτη. Ο λόγος για τη Nina Kraljic που εκπροσώπησε την Κροατία με το κομμάτια "Lighthouse". Η απλότητα της φαίνεται ότι ακόμα και σήμερα καθηλώνει τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μακρινό 2014, όλοι μιλούσαν για τη γυναίκα με τα μούσια που αποφάσισε να ανέβει στην σκηνή της Eurovision και όχι μόνο έλαμψε, αλλά βγήκε και πρώτη. Η Conchita Wurst έγινε σύμβολο ελευθερίας και αγαπήθηκε από τον κόσμο, ο οποίος την έστεψε και βασίλισσα του διαγωνισμού. Η ίδια εκπροσώπησε την Αυστρία με το κομμάτι "Rise Like A Phoenex".

Άλλη μια εμφάνιση νικήτριας ανήκει στο πάνθεον των γυναικείων εμφανίσεων της Eurovision. Η νεραή Loreen με τα μακριά μαύρα μαλλιά και την απίστευτη φωνή, θυμίζοντας λίγο Kate Bush, τραγούδισε για λογαριασμό της Σουηδίας το "Euphoria" και βγήκε πρώτη, το 2012.

Τέλος και όντας μια από τις πιο λατρεμένες τραγουδίστριες μέσα στην πορεία του διαγωνισμού, η Sirusho από την Αρμενία βγήκε με το λαμπερό της φόρεμα στην σκηνή της Eurovision, τραγούδησε το "Qele Qele" και άναψε φωτιές στο κοινό, που την λάτρεψε από την πρώτη στιγμή και ας μην την έβγαλε πρώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 149 εβδομάδες
H πρόβα που έφερε χαμό: Στα χνάρια του Fuego το El Diablo
Εντυσιακή η Έλενα Τσαγκρινού μπροστά στις κριτικές επιτροπές της Eurovision!
Νέλη Σταθακίδου
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 707 / position2: 1094
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb