ΜΟΔΑ

Το οικονομικό ζευγάρι παπουτσιών που θα φορούσε ακόμα και η Carrie Bradsaw

Ένα παπούτσι που δε θα περίμενες να έκανε come back
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το οικονομικό ζευγάρι παπουτσιών που θα φορούσε ακόμα και η Carrie Bradsaw
Photo via HBO

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί άνθρωποι από το χώρο της μόδας υποστηρίζουν ότι τα σούπερ hot κομμάτια των 90s δεν έχουν χώρο στη σύγχρονη εποχή, μιας και η επιστροφή τους δεν είναι και η πιο στιλάτη πρόταση για το κοινό.

Όντως, πλέον ο περισσότερος κόσμος αναζητά παπούτσια και ρούχα που είναι άνετα και μπορούν να είναι πολύ πρακτικά μέσα στη μέρα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι κορυφαία τάση τα τελευταία χρόνια είναι τα sneakers και οι φόρμες.

Ειδικά όσον αφορά τα παπούτσια, η μόδα έχει κάνει μια στροφή στις επίπεδες σόλες, φέρνοντας στο επίκεντρο αθλητικά, αρβύλες, ίσιες μπότες, αλλά και το καλοκαίρι, flat και ugly sandals.

Όμως οι πιο ψαγμένοι fashionistas ξέρουν ότι μετά την χαλαρότητα της καραντίνας το σeξινες επιστρέφει, επομένως πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν να φορέσουν πιο θηλυκά κομμάτια και να αναδείξουν το σωμά και τη γοητεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ποιο είναι το απόλυτο shoe icon ολόκληρων δεκαετίων; Η Carrie Bradsaw του Sεx and The City φυσικά, η οποία ξόδευε ολόκληρους μισθούς σε ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια, ενώ το style της παραμένει ακόμα και σήμερα πολύ ενδιαφέρον και κομψό.

Αν έχεις δει τη σειρά, πιθανότατα να θυμάσαι το εμβληματικό ζευγάρι των μπλε Manolo Blanik με τους πολύτιμους λίθους επάνω και να σε ενημερώσουμε πως κάτι παρόμοιο μπορείς να βρεις στα Zara, σε πολύ προσιτή τιμή και να δημιουργήσεις πολύ σούπερ stylish outfits.

Τι λες λοιπόν; Θα τολμούσες να τα δοκιμάσεις στις καλοκαιρινές σου εξόδους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 430 / position2: 854
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb