ΜΟΔΑ

La Chaine: η νέα συλλογή για ένα instagrammable καλοκαίρι

Μεταμόρφωσε το στυλ σου αυτήν τη σεζόν

La Chaine: η νέα συλλογή για ένα instagrammable καλοκαίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα μεταμορφώσεις το στυλ σου αυτή την άνοιξη με τις πιο fashion προσθήκες; Με τη νέα συλλογή La Chaine, για ένα instagrammable καλοκαίρι.

Κατάφερε να κάνει το πρώτο κομμάτι που κυκλοφόρησε με την υπογραφή La Chaine, την πιο Instagrammable τσάντα που αγάπησαν όλες οι γυναίκες. Ο λόγος για την τσάντα La Chaine, ένα item που δεν πρέπει να λείπει από καμία updated ντουλάπα.


Για τη νέα αυτή σεζόν, η La Chaine, εμπλουτίζει το portfolio της, ανανεώνοντας όχι μόνο την συλλογή των αξεσουάρ, αυτή που την καθιέρωσε στον χώρο της μόδας, αλλά παρουσιάζει νέες προσθήκες - έκπληξη, για να ολοκληρώσει την εικόνα κάθε ενημερωμένης γυναίκας.

Η νέα συλλογή La Chaine, ήρθε για να φέρει την άνοιξη αλλά και τη χαρά, που τόσο έχουμε ανάγκη, με μοναδικά pastel χρώματα και 70s διάθεση, σε αξεσουάρ αλλά και όχι μόνο. Για πρώτη φορά, λοιπόν, το brand La Chaine, λανσάρει μία ολοκληρωμένη σειρά ρούχων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στόχος αυτής της συλλογής είναι η ολοκληρωμένη εικόνα ενός La Chaine girl, που νιώθει αυτοπεποίθηση, αγαπάει την μόδα, τους ανθρώπους που την κάνουν να νιώθει ξεχωριστή, αλλά κυρίως, τον ίδιο της τον εαυτό!

Αυτό μάλιστα είναι και το όνομα της νέας SS21 συλλογή.
“I will make you proud”. Στόχος αυτής της καμπάνιας είναι να εμπνεύσει κάθε κοπέλα να ακολουθήσει το όνειρο της και να μην αφήσει τίποτα να βρεθεί εμπόδιο στο να κάνει περήφανους τους ανθρώπους πoυ αγαπά αλλά κυρίως, τον ίδιο της τον εαυτό! “Το χαμόγελο σου όταν τα καταφέρω, θα είναι η δική μου ευτυχία. I’ll make you proud”.

Η συλλογή αποτελείται από την τσάντα Kallisti, σε τέσσερα νέα μοναδικά χρώματα: Pink, Pistachio, Yellow, Light Blue άλλα φυσικά και τα statement χρώματα Nude, White & Black. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε στη συλλογή είναι VEGAN LEATHER, ακολουθώντας όχι μόνο τις τάσεις της εποχής αλλά και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών.

Όσον αφορά στα ρούχα, αυτά αποτελούν chic επιλογές που μπορούν να σε συνοδεύσουν εμφανίσεις από την πρωινή βόλτα, το γραφείο, μέχρι και ένα βραδινό look. Αέρινα φορέματα, αποκαλυπτικές δημιουργίες, comfy κομμάτια και cool tops με το σημείο κατατεθέν του brand, τους κρίκους μιας αλυσίδας.
Σημαντική λεπτομέρεια συνιστά ότι όλα τα ρούχα είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά.

Η La Chaine συνιστά ένα νέο brand, με προϊόντα 100% φτιαγμένα στην Ελλάδα και κυρίως κατασκευασμένο με περίσσεια αγάπη για τη γυναίκα, σεβόμενη τις ανάγκες της, την μοναδικότητα, την μόδα και το αίσθημα αυτοπεποίθησης που πρέπει όλες μας να νιώθουμε. Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή κυκλοφόρησε στις 10/04, και θα είναι διαθέσιμη σε επιλέγμενα καταστήματα αλλά και στο site.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 686 / position2: 1366
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb