ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι τρώει η Khloe Kardashian για να παραμείνει flat η κοιλιά της

Τι τρώει το διάσημο Revenge Body αυτές τις μέρες για να κρατήσει το σώμα της σε τόσο καλή κατάσταση;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι τρώει η Khloe Kardashian για να παραμείνει flat η κοιλιά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το διαζύγιό της από τον Lamar Odom, η Khloe Kardashian άρχισε να ασκείται πολύ εντατικά.

Μάλιστα σε παλιά της συνέντευξη στο USA Today είπε πως "στράφηκα στη γυμναστική, γιατί ήθελα να καθαρίσει το μυαλό μου - είχα τόσα στο κεφάλι μου, έπρεπε να σταματήσω να σκέφτομαι και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, από το να πάω στο γυμναστήριο ... και ως εκ τούτου άρχισα να χάνω και βάρος".

Τι τρώει το αστέρι του "Revenge Body" αυτές τις μέρες για να κρατήσει το σώμα της σε τόσο καλή κατάσταση;

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε θέματα διατροφής, ο Δρ Philip Goglia και στενός φίλος πολλών celebs, συμπεριλαμβανομένων των Chris Hemsworth και Kim Kardashian, οι οποίοι ασχολούνται εντατικά με τις καθημερινές τους διατροφικές συνήθειες έτσι ώστε να γίνουν καλύτερες και πιο θρεπτικές για τον οργανισμό, έδωσε πολύτιμες συμβουλές στην Khloe. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά είναι τα τρόφιμα που τρώει η Khloé Kardashian για να παραμείνει σε φόρμα

"Συνεργαζόμαστε με κάθε πελάτη για να προσδιορίσουμε τον τύπο του μεταβολικού σώματος", είπε. "Κάθε ένα απαιτεί μια μοναδική ανάλυση γεύματος με βάση τον τρόπο με τον οποίο το σώμα του ατόμου διαλύει πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες."

Με τη μέτρηση αυτών των παραμέτρων η Kardashian τρώει επτά φορές την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των σνακ, για να μην πεινάσει και πέσει με τα μούτρα σε κάθε είδους χαζοσνακ.

Για το Kardashian, το πρωινό είναι συνήθως ένα πρωτεϊνικό shake με ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο και ένα κομμάτι φρούτων. Τα σνακ της κατά τη διάρκεια της ημέρας αποτελούνται από φρούτα, όπως μανταρίνια ή ωμούς ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα.

Το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο περιλαμβάνουν πρωτεΐνες, όπως ψητό κοτόπουλο, λαβράκι και σολομό, καθώς και πολλά λαχανικά. Μία φορά την εβδομάδα, η Kardashian θα έχει ένα cheat γεύμα, όπως ένα κομμάτι κέικ, και ο Δρ Goglia λέει ότι είναι καλό να πίνει αρκετό νερό - άλλωστε αποτελεί τον πρώτο του κανόνα για τη διατήρηση ενός υγιούς σώματος!

Για ένα killer body η Kardashian αποφεύγει επίσης γαλακτοκομικά προϊόντα, χυμούς και οτιδήποτε φέρει την ένδειξη "χαμηλά λιπαρά" ή "διαίτης" αφού απλώς, δεν ισχύουν. Ο Δρ. Goglia τόνισε επίσης ότι η επιλογή πραγματικού φαγητού σε σχέση με τα συμπληρώματα είναι το κλειδί και είπε "Όταν πρόκειται για διατροφή με στόχο την απώλεια βάρους, να θυμάστε πως η δουλειά γίνεται 80% στην κουζίνα και 20% στο γυμναστήριο".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 394 / position2: 866
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb