ENTERTAINMENT

Η πικρή αλήθεια για το RuPaul `s Drag race που οι παίκτες δεν ανέφεραν ποτέ

Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν καν να το συζητήσουν, παρά μόνο αφού τελειώσει το συμβόλαιο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η πικρή αλήθεια για το RuPaul `s Drag race που οι παίκτες δεν ανέφεραν ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Xρώματα, μουσική, δημιουργία και πολύ γέλιο! Το RuPaul's Drag race που μας διασκεδάζει, ίσως για εμάς να είναι κάτι ευχάριστο, όμως κρύβει μια πικρή αλήθεια για όσους συμμετέχουν.

Σε αυτό το reality διαγωνίζονται τοπικές διασημότητες της drag queen κοινότητας από διάφορες περιοχές της Αμερικής με σκοπό να ανακηρυχτούν ”America’s Next Drag Superstar”, να κερδίσουν 100.000 δολάρια και φυσικά να γίνουν γνωστές.

Οι θεατές της εκπομπής του VH1 μπορεί να μην γνωρίζουν είναι ότι η εμφάνιση στην εκπομπή είναι αδιανόητα δαπανηρή για τους διαγωνιζόμενους και το δίκτυο δεν τους παρέχει (σχεδόν) κανένα μπάτζετ για να τα βγάλουν πέρα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί εξ αυτών για να ανταπεξέλθουν στο σόου και στα ντυσίματα αντίστοιχα, ξοδεύουν τις μικρές τους περιουσίες, αφού η παραγωγή τους δίνει ελάχιστα για να ετοιμάσουν τα κοστούμια τους.

Πολλοί διαγωνιζόμενοι αναγκάζονται να ξοδέψουν όλα τα χρήματα τους ή και... χρήματα που δεν έχουν καν, σε μια προσπάθεια να κάνουν κάτι εξτράβαγκαντ στην παράσταση ελπίζοντας πως αυτό θα διασφαλίσει την καριέρα τους στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν πόσα χρήματα ξοδεύει κανείς. Κυριολεκτικά, η ζωή μου και τα κεφάλαιά μου και το οικονομικό μου μέλλον, όλα", δήλωσε ο Miz Cracker κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της σεζόν 10 "Untucked", το οποίο διαθέτει στιγμές πίσω από το παρασκήνιο από το "Drag Race".

"Δεν θα πω καν πόσα χρήματα ξόδεψα για να φτάσω εδώ", απάντησε ο Kameron Michaels. "Πιο πολύ μου κόστισε αυτό παρά η προκαταβολή που έπρεπε να δώσω για να αγοράσω σπίτι".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 423 / position2: 1097
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb