SKIN CARE

Τι καλλυντικά έχουν στην τσάντα τους οι editors του Pink.gr;

Σου ανοίγουμε τις τσάντες μας
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τι καλλυντικά έχουν στην τσάντα τους οι editors του Pink.gr;
@millie.thebrand

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να κυκλοφορούμε με μικρές ή μεγάλες τσάντες, να είμαστε πολλές ή λιγότερες ώρες έξω, αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε να πάρουμε μαζί μας τα αγαπημένα μας προϊόντα skincare και makeup. Τι καλλυντικά, όμως έχουμε στην τσάντα μας οι editors του pink.gr; Σου ανοίγουμε τις τσάντες μας παρακάτω.

Νέλη Σταθακίδου

Στο νεσεσέρ της μου έχω όλα τα απαραίτητα. Δύο lip balms, ένα με χρώμα και ένα με SPF, (Apivita με SPF30 και Lip balm wild rose από korres). Ενώ δεν αποχωρίζομαι και το κραγιόν μου, Fenty Beauty -Ma’damn, τη mascara Volume Effect από YSL, για τα φρύδια την Essence Lash & Brow και το Eyeliner The Dip από Essence Cosmetics επίσης. Επειδή το αντηλιακό είναι πάντα απαραίτητο, έχω μαζί μου το Second Skin από frezyderm με SPF50. Δεν ξεχνάω και την κρέμα χεριών της Bοmb και τη ματιών Triple Defense από Panthenols Extra.

Λουκία Σανιδά

Σε όλες μου τις τσάντες έχω καλλυντικά, τα οποία πολλές φορές ξεχνάω και βάζω κι άλλα. Έχω σχεδόν τα πάντα μαζί μου, just in case. Πάντα χρησιμοποιώ την κρέμα χεριών URIAGE Bariederm, γιατί με τα αντησηπτικά χειροτερεύει η κατάστασή τους. Βρίσκω πάντα αρκετά κραγιόν και lip balms και ας μην φοράμε κραγιόν εδώ και καιρό. Από Lip balms θα βρεις στην τσάντα μου τελευταία το Apivita Lip balm με πρόπολη και το Extra Lip Tint από Bobbi Brown, από gloss το Lipglass της MAC Cosmetics και από κραγιόν το Armani Lip Maestro Freeze.

Πάντα έχω μαζί μου travel size mascara, την Mini Badgal Bang! και το μολύβι φρυδιών Precisely my brow pencil από Benefit Cosmetics και από concealer το candleglow concealer & highlighter από Laura Mercier και ρουζ, Milk Makeup Lip + Cheek.

Δεν ξεχνάω την αντηλιακή μου είτε με χρώμα, είτε χωρίς, Korres Tinted Sunscreen Face Cream Protect & Hydrate SPF30 με χρώμα, Caudalie Anti-Wrinkle Face Suncare SPF30. Για να ενυδατωθώ και να δροσιστώ, έχω την κρέμα ματιών Lancôme Energie de vie Eye Gel και το ιαματικό νερό Avène Eau Thermal. Τέλος, αρκετές φορές παίρνω μαζί μου το dry shampoo της Klorane και το hairspray της Lorvenn.

Δέσποινα Πολυχρονίδου

Έχω ένα νεσεσέρ στο οποίο θα βρεις μέσα πάνω απ'όλα μια μικροσκοπική λίμα γιατί αν σπάσει το νύχι μου, δεν θα ησυχάσω αν δεν το διορθώσω. Ένα αντισηπτικό, μαντηλάκια σε περίπτωση που τελειώσει το αντισηπτικό, καφέ σκιά και μια μικρή μάσκαρα της Mac, μια μικρή χτένα (που η μισή έχει σπάσει) και ενίοτε μια μικρή λακ - γιατί όλο και κάτι θα θέλει διόρθωμα. Δεν θα βρεις τίποτα άλλο.

Προτεινoμενα προϊoντα:

Korres Lip Balm Wild Rose Tinded

Βρες το εδώ 

YSL- Mascara Volume Effect Faux Cils

Βρες το εδώ 

Fenty Beauty- Mattemoiselle Plush Matte Lipstick

Βρες το εδώ 

Laura Mercier- Candleglow Concealer & Highlighter

Βρες το εδώ 

Benefit Cosmetics - Precicely, My Brow Pencil

Βρες το εδώ 

Milk Makeup- Lip + Cheek

Βρες το εδώ 

Armani - Lip Maestro Freeze

Βρες το εδώ 

Bobbi Brown - Extra Tint

Βρες το εδώ 

Caudalie - Anti-Wrinkle Face Suncare Spf30

Βρες το εδώ 

Avène- Eau Thermal Ιαματικό Νερό

Βρες το εδώ 

MAC - Lipglass

Βρες το εδώ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 7005 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb