ENTERTAINMENT

Η εξομολόγηση της Eva Mendes για την περίοδο που μισούσε το πρόσωπο της

Για ποιον λόγo δεν ήθελε να κοιτάζεται στον καθρέφτη;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η εξομολόγηση της Eva Mendes για την περίοδο που μισούσε το πρόσωπο της
Photo via cheatsheet.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτελεί μια από τις πιο όμορφες και σeξι ηθοποιούς του πλανήτη, που λατρεύουν άντρες και γυναίκες και έχει συμμετάσχει σε κάποιες από τις πιο εμπορικές ταινίες στη δεκαετία του 1990. Η Eva Mendes είναι σήμερα 47 ετών και συνεχίζει να εντυπωσίαζει τον πλανήτη με την εμφάνιση της.

Μάλιστα, όσο τα χρόνια περνούν η Mendes δείχνει να γίνεται όλο και πιο ελκυστική. Το υπέροχο πρόσωπο της, το καλλίγραμμο σώμα της, όλα επάνω της δείχνουν φανταστικά, πριν από 20 χρόνια όμως η ίδια η ηθοποιός δεν έβλεπε όλες τις χάρες που της έδωσε η φύση, αποκαλύπτοντας πρόσφατα ότι σε μικρότερη ηλικία δεν της άρεσε καθόλου η όψη της.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια απεικονίζεται 20 χρόνια πριν και θυμάται ότι τότε κοιτούσε ξανά και ξανά την ίδια φωτογραφία και θεωρούσε ότι το πρόσωπο της ήταν παράξενο, όπως και τα κόκαλα του. Κοινώς είχε τις ανασφάλειες που έχει κάθε 26χρονη κοπέλα, σήμερα όμως εύχεται να είχε ακόμα αυτά τα περίεργα χαρακτηριστικά. Τέλος, συμπλήρωσε την λεζάντα της με ένα ρητό του Oscar Wilde που λέει τα εξής: «Η νεότητα είναι υπέροχο πράγμα. Τι κρίμα να σπαταλιέται στους νέους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι τελικά αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι πως αισθάνεσαι εσύ για τον εαυτό σου και πόσο τον αγαπάς. Από εκεί περά, το αν το βλέπεις όμορφο ή άσχημο είναι στο χέρι σου καθαρά, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη γοητεία από την εσωτερική ομορφιά. Και το γεγονός ότι μια τόσο όμορφη γυναίκα σαν την Mendes σκεφτόταν όλα αυτά για τον εαυτό της, θα πρέπει να σε κάνει να εκτιμήσεις το πόσο σημαντική είναι η δουλειά με το μέσα σου και πόσο πολύ θα σε αλλάξει όταν την ξεκινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 629 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb