BETTER LIFE

Το κόλπο για να νιώσεις αμέσως καλύτερα είναι απλό

Πόσο εύκολα εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου;
Νικόλας Ουρανός
Το κόλπο για να νιώσεις αμέσως καλύτερα είναι απλό
Photo by CARLOS ESPINOZA from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο δύσκολα γίνεσαι πομπός και πολλαπλασιαστής της θετικότητας;
Είσαι έτοιμος να δεσμεύσεις το όραμά σου με πράξεις;

Όσο σκληραίνουν η καρδιά μας και τα συναισθηματικά αντανακλαστικά μας, τόσο πιο εύκολα διαγράφουμε από το καθημερινό μας λεξιλόγιο κάποιες ουσιαστικές για τη συναισθηματική μας ανάπτυξη λέξεις. Εσύ, αλήθεια, πόσα "ευχαριστώ" είπες σήμερα και πόση αγάπη μοίρασες ιδιαίτερα αυτές τις άγιες μέρες που έρχονται;

Με το τσιγκέλι τραβάμε να αποσπάσουμε ένα "ευχαριστώ", ένα "παρακαλώ", ένα "καλημέρα", ένα "συγγνώμη". Οι πιο απλές λέξεις, οι πιο αυτόματες λεκτικές αντιδράσεις στα όμορφα συναισθήματα που δημιουργούν η άμιλλα, η ευγένεια, η ανιδιοτέλεια, η αγάπη, η καλοσύνη, δύσκολα βγαίνουν πια από το στόμα μας. Αν τύχει ποτέ να τα ψελίσουμε, είναι εκβιασμένα και δανεικά γιατί τα περιμένουμε πάντα πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόσο εύκολα ξεχνάμε τα αυτονόητα και πόσο δύσκολα θέλουμε να δεσμευτούμε για την ευτυχία μας. Πόσο λυτρωτικό είναι να αναγνωρίζεις, να έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, να αγαπάς χωρίς γιατί, να μιλάς με πράξεις.

Η ευγνωμοσύνη, η καλοσύνη, η ευγένεια, η ανωτερότητα ποτέ δεν πέφτουν στο κενό. Ποτέ δεν πέφτουν κάτω. Επιστρέφουν πάντα σε αυτόν που έχει ανοίξει σε αυτές την καρδιά του.

Δεν μπορούμε και δεν χρειάζεται να ελέγχουμε την ενέργεια των άλλων, μπορούμε όμως να γίνουμε εμείς κανάλια θετικής ροής!

Δοκίμασε να ξαναβάλεις τις μαγικές λεξούλες "ευχαριστώ", "παρακαλώ", "καλημέρα", "συγγνώμη" στο λεξιλόγιό σου. Θα διαπιστώσεις πόση λυτρωτική δύναμη κρύβουν! Το σεμινάριο αυτό θα σου δώσει την έμπνευση και τα συναισθηματικά καύσιμα για να κάνεις την αρχή με μικρά αλλά ανεκτίμητης αξίας βήματα!
Μια αρχή για όλες τις υπέροχες νίκες που αξίζεις και μπορείς να καταφέρεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 126 / position2: 839
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb