ENTERTAINMENT

«Το πιο δύσκολο ήταν να σταματήσω το Survivor»

Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής ετοιμάζει διάφορα projects για λογαριασμό του Ant1

Δημοσίευση ΜΑΙ 06, 2021
«Το πιο δύσκολο ήταν να σταματήσω το Survivor»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και πλέον να ανήκει στο δυναμικό του Ant1, το μεσημέρι της Πέμπτης όμως επέστρεψε στα παλιά του λημέρια.

Ο παρουσιαστής, εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» πάνω στο τρακτέρ του και φορώντας την αγροτική του ενδυμασία μίλησε για την εμπειρία του στη «Φάρμα».

«Στο να πω ότι θα κάνω τη “Φάρμα” δεν μου πήρε πού χρόνο. Η σκέψη ήταν στο αν θα σταματήσω από το Survivor. Μετά την απόφαση, όταν μιλήσαμε με τον Ant1 για τη “Φάρμα” και τα άλλα πρότζεκτ που συζητάμε ήταν πολύ εύκολο. Συζητάμε κι άλλα πράγματα, κάναμε μία συνεργασία που ελπίζω θα κρατήσει αρκετά. Η «”Φάρμα” είναι το πρώτο βήμα» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε πως: «Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό, που οι τηλεθεατές δεν θα έχουν ξαναδεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Έχω 2-3 ιδέες. Θα ξεκινήσουμε με μία, η οποία πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσει από του χρόνου στον Ant1. Είναι πολύ διαφορετικό. Δεν εννοώ το “Ελλάδα έχεις ταλέντο. Ούτε είπα ότι δεν θα είμαι στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Δεν ξέρω ακόμα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας αναφέρθηκε και στην ευτυχία που νιώθει περιμένοντας τα δίδυμα κορίτσια του.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 337 / position2: 1077
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb