ΣΧΕΣΕΙΣ

Το δώρο που έκανε η πανδημία στις σχέσεις

Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί, όμως είναι αλήθεια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το δώρο που έκανε η πανδημία στις σχέσεις
Φωτογραφία από τον χρήστη @thiszun (follow me on IG, FB) στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανδημία παγκοσμίως καλά κρατεί, με τα κρούσματα να είναι πλέον μια καθημερινή πλευρά της ζωής μας και τον κόσμο να σπεύδει στα εμβολιαστικά κέντρα ώστε να μπορέσει να ελευθερωθεί επιτέλους.

Όπως λοιπόν επηρεάστηκε η ζωή σου σε όλους τους τομείς της, το ίδιο έγινε και στον τομέα των σχέσεων και των νέων γνωριμιών. Ο κόσμος κλείστηκε στα σπίτια του, απομονώθηκε, οι ελεύθεροι στράφηκαν στα social media και τα dating apps, ενώ ακόμα και τώρα το να βγεις με κάποιον άγνωστο μπορεί να σε φρικάρει λόγω της φάσης με την Covid-19.

Παρόλα αυτά, οι ειδικοί πιστεύουν ότι η πανδημία πέρα από τις δυσκολίες στα προσωπικά, είχε και ένα καλό, καθώς βοήθησε στο χτίσιμο των ποιοτικών σχέσεων. Πολύ λογικό αν σκεφτείς ότι ζευγάτια χώρισαν γιατί δεν άντεχαν το άγχος, τον φόβο και γενιά την πίεση όλου αυτού του φαινομένου και βγήκαν όλα στη φόρα. Και όπως λένε οι ψυχολόγοι, μια σχέση που δεν μπορεί να αντέξει τις δυσκολιές και τις ατυχίες δεν είναι ολοκληρωμένη.

Από την άλλη, υπήρξαν και ζευγάρια που ήρθαν ακόμα πιο κοντά και δέθηκαν απίστευτα, έγιναν πιο ειλικρινή μεταξύ τους, κατάλαβαν ότι τελικά τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή και εκτίμησαν ακόμα περισσότερο τον σύντροφο τους.

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις μετά το σοκ της πανδημίας, με άλλους να μιλούν ανοιχτά στον άνθρωπο που ερωτεύτηκαν και άλλους να αποφασίζουν να παντρευτούν ή να κάνουν παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 541 / position2: 1203
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb