THINK

Η Ινδή bodybuilder με το χιτζάμπ σου δείχνει ότι δεν υπάρχουν όρια

Μπορείς να γίνεις ό,τι θέλεις και κανείς δεν μπορεί να σου πει όχι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Ινδή bodybuilder με το χιτζάμπ σου δείχνει ότι δεν υπάρχουν όρια
Photo via Times of India

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Majizia Bhanu, έχει σπουδάσει οδοντιατρική στην Ινδία και επιπλέον είναι πρωταθλήτρια στο bodybuilding. Μέσα από την αθλητική της ιδιότητα όμως, εκτός από δόξα και τιμές, κατάφερε να πετύχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό, να σπάσει τα στερεότυπα, καθώς στις προπονήσεις της φορά πάντα χιτζάμπ αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στον στόχο που μπορεί ο καθένας να θέσει.

Η νεαρή αθλήτρια λαμβάνει μέρος σε παγκόσμιους αγώνες και σκοπός της είναι να περάσει το μήνυμα ότι το  να φοράς χιτζάμπ, δεν σε εμποδίζει από το να κυνηγάς τα όνειρα σου. Η 25χρονη ασχολείται πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και χάρη στην πορεία της κατάφερε να κάνει γνωστό το όνομα της στην τοπική κοινωνία και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλα κορίτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Majiziya Bhanu (@majiziya_bhanu)

Μάλιστα, το χωριό της, η Κεράλα, δεν είχε τις ανάλογες αθλητικές εγκαταστάσεις, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Majiziya. Η κοπέλα αναγκαζόταν να διανύει καθημερινά 60 χλμ μετά τη σχολή της, για να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Και μπορεί να έχει κερδίσει ένα σωρό διακρίσεις σαν πρωταθλήτρια, εκείνη όμως δεν σταματά να φοιτά στην οδοντιατρική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Majiziya Bhanu (@majiziya_bhanu)

Οι γονείς της από την πλευρά τους την έχουν στηρίξει όλα τα χρόνια της πορείας της και σύμφωνα με την ίδια, την βοήθησαν να πετύχει τους στόχους της. Η 24χρονη πλέον ασκεί μεγάλη επιρροή στις γυναίκες της χώρας της και όχι μόνο, αφού όπως λέει πολλά κορίτσια και νέες γυναίκες την πλησιάζουν για να ζητήσουν συμβουλές για το πως μπορούν να ασχοληθούν με το bodybuilding, μιας και θέλουν να κάνουν ότι και αυτή, ενώ χάρη στην ίδια το χωριό της απέκτησε το δικό του γυμναστήριο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δεις τη νεαρή bodybuilder να προπονείται στο γυμναστήριο σηκώνοντας βάρη. Όπως λέει η ίδια, νιώθει πολύ άνετα φορώντας χιτζάμπ, γιατί είναι η ταυτότητα της και δε θέλει να την αλλάξει για κανένα λόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
2 / position1: 5412 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb