BED TALK

Η Ev’Yan Whitney ξέρει όλα τα μυστικά που θα απογειώσουν το κρεβάτι σου

Ο δρόμος προς στην απόλαυση, σταματά σε πολλά σημεία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Ev’Yan Whitney ξέρει όλα τα μυστικά που θα απογειώσουν το κρεβάτι σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Whitney είναι συγγραφέας και μια ambassador της σeξουαλικότητας - προσφέρει διορατικότητα και καθοδήγηση σχετικά με τη σeξουαλική ευημερία κυρίως για άτομα που βιώνουν σeξουαλική ντροπή, τραύμα ή δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το σώμα τους αλλά και για όσους και όσες θέλουν να μάθουν μικρά μυστικά και κόλπα για καλύτερη σeξουαλική ζωή!Για να δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές για να ακολουθήσεις...

Ερωτεύσου τον εαυτό σου, καλοπιάνοντάς τον

Η Whitney συνιστά να οργανώσεις μια πρωινή ρουτίνα που ξυπνά το σώμα, στηρίζει το μυαλό και το πνεύμα και φτιάχνει τη διάθεση για όλη την ημέρα. Προτείνει να πίνεις νερό ή τσάι, να κάνεις τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σου με την ησυχία σου και ιδανικά να διαλογιστείς. "Αυτά τα ασήμαντα τελετουργικά παρέχουν τρόπους για να συνδεθείς με τον εαυτό σου, να συνδεθείς με τη φωνή σου και την ιστορία σου", εξηγεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ev’Yan Whitney • they/she (@evyan.whitney)

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να συμφιλιωθεί με το σώμα σου

Η Whitney θέλει τους ανθρώπους να αποδεχτούν ότι η αποδοχή του σώματος και η το ταξίδι προς την υγιή σeξουαλικότητα είναι μια σχεδόν δια βίου εργασία. "Μην τιμωρείτε τον εαυτό σας εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε ικανοποιημένες με την εικόνα σας". Δουλειά σου είναι να μάθεις να σταματάς τις εσωτερικές φωνές που λένε στον εαυτό σου αρνητικά σχόλια, καθώς αυτές είναι οι φωνές που μας πονούν περισσότερο.

Σeξουαλική απελευθέρωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σeξουαλική απελευθέρωση είναι πολλές φορές ένας τρόπος για να αγαπήσουμε το σώμα μας. Για να αγαπήσουμε όμως το σώμα μας πρέπει να βρούμε όλες εκείνες τις βλάβες που προκαλούνται από τα συστήματα καταπίεσης της κοινωνίας - όπως τα πρότυπα ομορφιάς. Η Whitney συνιστά να ξεκινήσετε με ερωτήσεις: Πώς αισθάνεστε το σώμα σας;

Εμπιστευτείτε τους πόθους σας
Η σeξουαλική απελευθέρωση απαιτεί να επικεντρωθούμε και να αγκαλιάσουμε τη δική μας ευχαρίστηση. Αυτό είναι σημαντικό, λέει η Whitney, γιατί για τις περισσότερες από τις ζωές μας διδάσκουμε ότι οι απολαύσεις είναι ...ένοχες. 

Απελευθερώστε την ενέργεια στο σώμα σας

Τα συναισθήματά μας, όπως το άγχος, ο φόβος ή η ντροπή, συσσωρεύονται στο σώμα μας και μας εμποδίζουν να είμαστε παρόντες στη στιγμή, να βιώνουμε ευχαρίστηση ή να συνδέουμε με τον εαυτό μας και τους άλλους σeξουαλικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ev’Yan Whitney • they/she (@evyan.whitney)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 468 / position2: 3421
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb