ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την πανσέληνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα

Μήπως είσαι ανάμεσα σε αυτά;
AstroGirl
Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την πανσέληνο και τον ανάδρομο Πλούτωνα
Photo by RODNAE Productions from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Τρίτη, 27 Απριλίου, ο Πλούτωνας μπαίνει ανάδρομα στον Αιγόκερω για τους επόμενους έξι μήνες. Στην αστρολογία, συνδέουμε τον Πλούτωνα με τη δύναμη, την εξουσία, και τα μυστικά.

Και όταν κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, ο Πλούτωνας φέρνει θέματα στο προσκήνιο όπως την πειθαρχία, τη στρατηγική, τις επιχειρήσεις και τον πλούτο. Βάλε μέσα σε όλα και την Πανσέληνο και έχουμε ένα μεγάλο πλανητικό πάρτυ!

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν...

ΚΡΙΟΣ
Ήρθε η ώρα να εξετάσετε τη δυναμική της ζωής σας και την καριέρα σας. Είστε εκεί που θα θέλατε να είστε στη δουλειά; Μπορεί να είναι καιρός να βελτιώσετε το βιογραφικό σας ή να ακονίσετε τις δεξιότητές σας, ώστε να μπορείτε να διεκδικήσετε μια θέση που θα σας δίνει αυτό που σας αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ
Πού βρίσκονται τα πραγματικά σας όνειρα; Αυτή είναι η ώρα να εξετάσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και να βεβαιωθείτε ότι οι κινήσεις σας εκπληρώνουν τον προσωπικό σας στόχο για μια άλλη ζωή. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας το μεγάλο σας πλάνο για να παραμείνετε στο παιχνίδι, ενεργοί, με κίνητρο για να προχωρήσετε...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μερικά ενδιαφέροντα οικονομικά θέματα θα μπορούσαν να εμφανιστούν τώρα, ενώ οι καταστάσεις θα αποδείξουν πως είστε πολύ πιο δεμένοι με τους ανθρώπους από ό, τι μπορούσατε να φανταστείτε. Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε παλιές τακτικές που γνωρίζετε ότι δεν λειτουργούν για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος και ο ανάδρομος θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στη δυναμική των σχέσεών σας με άλλα άτομα. Οι οικείες συνεργασίες και τα όριά σας δοκιμάζονται και θα πρέπει να τσεκάρετε ότι οι φιλίες/συνεργασίες σας είναι σταθερές. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτονται μυστικά σχετικά με την εσωτερική λειτουργία των σχέσεων αυτών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικά μπορεί να έρθει μια νέα πρόταση ή μια νέα ιδέα, μια αλλαγή σε μια δουλειά, και γενικότερα κάτι καινούριο που μπορεί να σας εντυπωσιάσει και να σας γεμίσει ενέργεια. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν και στο σπίτι, όπως μια μετακόμιση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 454 / position2: 1129
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb