ΜΑΛΛΙΑ

10+1 iconic beauty looks των celebrities στο κόκκινο χαλί που άφησαν εποχή

Στον απόηχο της φετινής διοργάνωσης των βραβείων Oscar θυμόμαστε τα καλύτερα looks
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
10+1 iconic beauty looks των celebrities στο κόκκινο χαλί που άφησαν εποχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον απόηχο της 93ης απονομής των βραβείων Oscar από λίγες ημέρες, θυμηθήκαμε 10+1 iconic beauty looks που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί και άφησαν εποχή.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά δύσκολο να επιλέξουμε μόνο τόσες, καθώς τόσα χρόνια έχουμε δει να φιγουράρουν στο κόκκινο χαλί ξεχωριστά beauty looks. Ωστόσο, η λίστα μας περιλαμβάνει αξέχαστα looks από το 1950 ως το 2020.

Δες τα iconic beauty looks που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί:

Audrey Hepburn, 1950

Το αιώνιο fashion και beauty icon που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη λίστα είναι η Audrey Hepburn. Το 1950 παρέλαβε το αγαλματίδιο για την κλασική, διαχρονική πλέον ταινία, Roman Holiday. Το chic make up και τα μαλλιά της, έκλεψαν την παράσταση, σε συνδυασμό -πάντα- με το Givenchy φόρεμά της.

Grace Kelly, 1955

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα ένα beauty icon με χάρη που δεν ξεχνιέται, η Grace Kelly εμφανίστηκε στην απονομή του 1955 με το κλασικό eyeliner και κοραλλί χείλη. Παρέλαβε το Oscar για το The Country Girl, με τον πολύ elegant κότσο στα μαλλιά.

Julia Roberts, 2001

Το chic χτένισμα με όγκο της Julia Roberts (που πήρε 40 λεπτά να φτιαχτεί) και το έντονο make up στα μάτια, ταιριάζουν με το vintage Valentino φόρεμα που φόρεσε στα Oscars του 2001. Παρέλαβε το Oscar για την ταινία Erin Brockovich και μάλιστα, κράτησε το φόρεμά της φυλαγμένο χρόνια, για να μπορέσει μια μέρα να το φορέσει η κόρη της, Hazel.

Angelina Jolie, 2012

Με την άφιξη της στην απονομή του 2012, η Angelina Jolie τράβηξε τα βλέμματα με το σκίσιμο στην Atelier Versace τουαλέτα της, αλλά και με το κόκκινο κραγιόν που της πάει πολύ.

Lupita Nyong’o, 2014

Η χρονιά της Lupita Nyong'o ήταν το 2014, που παρέλαβε το Oscar για την ταινία 12 Years a Slave. Η εμφάνισή της, έμοιαζε με πριγκίπισσα της Disney, με fresh make up και μαλλιά διακοσμημένα με στέκα.

Rihanna, CFDA Awards 2014

Η Rihanna μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά beauty looks, καθώς είναι πλέον μια beauty queen, λόγω και της εταιρείας καλλυντικών της. Στα CFDA Awards το 2014, την είδαμε με ένα eye look σε silver αποχρώσεις και ένα μοναδικό και λαμπερό hair accessory.

Blake Lively, Met Gala 2018

Η Blake Lively είναι πάντα χαμογελαστή και λαμπερή. Στο Met Gala του 2018, που είχε ως θέμα «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία», φόρεσε μια τουαλέτα που έκανε 600 ώρες να φτιαχτεί. Το make up και το headpiece που φόρεσε, ήταν οι κατάλληλες επιλογές για να την συνδυάσει.

Lady Gaga, Venice Film Festival 2018

Η Lady Gaga έχει αλλάξει αρκετά μέσα στα τελευταία χρόνια τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Είναι πιο chic και elegant. Στην πρεμιέρα του “A Star Is Born” στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2018, το pink inspired make up της με τα έντονα φρύδια, σε συνδυασμό με το σινιόν της, έκλεψαν την παράσταση.

Lily Collins, Met Gala 2019

Στο Met Gala του 2019 με θέμα «Camp: Notes on Fashion», η Lily Collins έκανε μια πολύ grande εμφάνιση. Την είδαμε με ‘60s λιλά μακιγιάζ, έντονο eyeliner και βλεφαρίδες και πολύ όγκο στα μαλλιά, τα οποία ήταν διακοσμημένα με μια στέκα και πολλά λουλούδια.

Zoë Kravitz, Golden Globes 2020

Η Zoë Kravitz, χάρη στην απλότητα του μακιγιάζ της ανέδειξε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της στις Χρυσές Σφαίρες του 2020. Το κόκκινο κραγιόν είναι μια κλασική και chic επιλογή.

Lucy Boynton, Vanity Fair Oscar Party 2020

Η Lucy Boynton είναι μια από τις πιο stylish ηθοποιούς της νέας γενιάς. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, συζητιούνται πάντα. Στo Vanity Fair Oscar Party, εμφανίστηκε με ένα hot make up, με τονισμένες βλεφαρίδες, που έμεινε αξέχαστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
21 / position1: 533 / position2: 1035
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb