ENTERTAINMENT

Το παρασκήνιο του χωρισμού της Jennifer Lopez: «Ήταν δυστυχισμένη»

Οι φήμες ότι ο Alex Rodriguez ήταν «άπιστος» επιδείνωσε τη σχέση τους

Δημοσίευση ΑΠΡ 23, 2021
Το παρασκήνιο του χωρισμού της Jennifer Lopez: «Ήταν δυστυχισμένη»
@etonline.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez, μέσω κοινής δήλωσης, πρόσωπο από το περιβάλλον της σταρ δήλωσε στο People, ότι η Jennifer δεν μπορούσε πλέον να «εμπιστεύεται» πλήρως τον Alex. Η πηγή επιβεβαίωσε επίσης ότι ήταν απόφαση της τραγουδίστριας. «Επέμεινε σε αυτό», ανέφερε η πηγή για την απόφαση της να διακόψει τη σχέση. «Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που δεν είχαν επιλυθεί».

Ενώ η εικόνα που έδειχνε το ζευγάρι ήταν παραμυθένια η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική πίσω από τις κλειστές πόρτες. «Ήταν δυστυχισμένη και αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγει» δήλωσε η πηγή. «Τους άρεσε να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί ως οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο να κρατήσουν τη σπίθα στη σχέσης τους όταν έβλεπαν ο ένας τον άλλον κάθε μέρα» πρόσθεσε μία άλλη πηγή.

Οι φήμες ότι ο Rodriguez ήταν «άπιστος» επιδείνωσε τη σχέση τους. «Είτε την έχει απατήσει είτε όχι, δεν έχει σημασία» εξήγησε πρόσωπο στο περιοδικό. «Η Jennifer δεν μπορούσε να ανεχθεί τον φόβο και την αμφιβολία στη σχέση τους».

Ευτυχώς, η Lopez είναι καλύτερα σήμερα. «Η Jennifer έχει περάσει τέτοιες δύσκολες καταστάσεις ξανά στο παρελθόν. Δεν είναι η γυναίκα που θα καθίσει να κλάψει», αναφέρει η πρώτη πηγή. «Τα παιδιά της την κάνουν πολύ ευτυχισμένη. Είναι καλά».

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε με κοινή τους δήλωση τον χωρισμό τους, στις 15 Απριλίου η οποία είναι η εξής: «Διαπιστώσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις μας και στα κοινά μας σχέδια. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλον και στα παιδιά μας. Από σεβασμό σε αυτά, το μοναδικό σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας έστειλαν μια λέξη καλοσύνης και ευγένειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2017, και το 2019 αρραβωνιάστηκαν σε εξωτική παραλία στις Μπαχάμες. Συγκατοίκησαν σε μια τεράστια έπαυλη με τα τέσσερα παιδιά τους, δύο της JLo από τον γάμο της με τον Mark Anthony – και άλλα δύο από τον γάμο του πρώην αθλητή των New York Yankees. Και ενώ το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο, η Jennifer ήρθε αντιμέτωπη με φήμες απιστίας του A-Rod. Η Madison LeCroy, πρώην παίκτρια ριάλιτι, επιβεβαίωσε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Rodriguez.

Ακολούθησαν διαψεύσεις, ωστόσο και οι δύο είχαν παραδεχθεί πως αντιμετώπιζαν κρίση στη σχέση τους και ότι κατέβαλαν προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους βλέποντας μάλιστα και σύμβουλο ζευγαριών.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 809 / position2: 1834
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb