ENTERTAINMENT

Celebrity σπίτια που δεν μοιάζουν με τις πολυτελείς κλασικές, επαύλεις των διασήμων

Από την Kesha ως την Keira Knightley
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Celebrity σπίτια που δεν μοιάζουν με τις πολυτελείς κλασικές, επαύλεις των διασήμων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διασημότητες δεν είναι ακριβώς γνωστές για το ότι έχουν «κανονικά» σπίτια. Το να είσαι μία από τις ελίτ του Χόλιγουντ σημαίνει συχνά να απολαμβάνεις έναν απίστευτα πλούσιο τρόπο ζωής.

Και αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν η ζωή ανάμεσα στους πλούσιους και τους διάσημους, σίγουρα δεν είστε μόνοι. Για αμέτρητα χρόνια, το κοινό ενδιαφέρεται για το πώς περνούν τη μέρα τους όσοι βγάζουν τα δεκαπλάσια (και βάλε) από αυτούς.

Λαμβάνοντας υπόψη μερικές διασημότητες που ζουν σε πολυτελείς επαύλεις αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί τόσοι πολλοί από εμάς λατρεύουμε να ρίχνουμε μια ματιά στα εκπληκτικά σπίτια τους. Σκεφτείτε απλώς τις εικόνες του Beyonce και του αρχοντικού στο Bel-Air των 88 εκατομμυρίων δολαρίων του Jay-Z ή το σπίτι της Oprah Winfrey, το οποίο εκτιμήθηκε περίπου στα 90 εκατομμύρια δολάρια! Ωστόσο οι παρακάτω σταρ έκαναν και πιο απλές, λιτές επιλογές δεδομένων των χρημάτων που έχουν στα χέρια τους και αξίζει να τις δεις. Μπορεί κάποιοι να μην ζουν πλέον σε αυτά τα σπίτια αλλά όπως και να'χει ήταν επιλογές τους για χρόνια.

Η Kesha και το εκπληκτικά μικρό εξοχικό σπίτι στη Venice beach

Η Kesha ξεχώρισε τη δεκαετία του 2010 με μεγάλες επιτυχίες όπως "Tik Tok" και "We R Who We R." Σίγουρα έχει κερδίσει τη θέση της στη λίστα των πιο διάσημων ποπ σταρ με την πάροδο των ετών - και η επιτυχία της έχει φέρει πολλά χρήματα στη νεαρή τραγουδίστρια. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, η ποπ σταρ μέχρι πρότινος ζούσε σε ένα γραφικό μπανγκαλόου στη Venice beach στην Καλιφόρνια για ένα χρόνο. Το σπίτι χτίστηκε το 1926, και είχε μια γοητευτική ρουστίκ ατμόσφαιρα, με διάδρομο από τερακότα, τόξους από στόκο και τρία υπνοδωμάτια. Ενώ αυτό το σπίτι των 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων μπορεί να χαρακτηριστεί ως απλό εξοχικό σπίτι για τους περισσότερους διάσημους, ήταν σίγουρα μια εκπληκτικά... φυσιολογική επιλογή για ένα αστέρι όπως η Kesha.

Ο Robert Pattinson και το μικρό οικογενειακό σπίτι στο Hollywood Hills

Όλοι πιθανότατα γνωρίζουμε τον Robert Pattinson ως τον άνθρωπο πίσω από τον βαμπίρ έφηβο Edward Cullen από τις ταινίες Twilight. Εκτός από αυτό, ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες ταινίες, όπως ο Χάρι Πότερ και το The Lost City of Z Δεν είναι περίεργο λοιπόν που ο Pattinson έχει συγκεντρώσει τόσο πλούτο, (σύμφωνα με πληροφορίες 100 εκατομμύρια δολάρια) με τα χρόνια. Με τόσα χρήματα, θα υποθέσετε ότι ο ηθοποιός θα ζούσε σε έπαυλη. Ωστόσο,  ο ηθοποιός επέλεξε να αγοράσει ένα σπίτι σχετικά απλό για τα δεδομένα του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Zooey Deschanel έζησε σε ράντσο του 1930

Η Zooey Deschanel, η Jess στο New Girl και η Summer στην ταινία 500 Days of Summer - με την αξιολάτρευτη αίσθηση του στυλ ζούσε σε ένα σχετικά απλό σπίτι για τα χρήματα που διέθετε. Το 2015, η ηθοποιός αναφέρθηκε ότι πουλούσε το ράντσο της στο Hollywood Hills για περίπου 2,2 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την Trulia.com, αγόρασε το σπίτι από τον Mark Ruffalo το 2009. Το σπίτι είχε ρουστίκ κομψά χαρακτηριστικά όπως εμφανή ξύλινα δοκάρια στην οροφή, γαλλικές πόρτες, περιποιημένους κήπους και - πολλές έντονες πινελιές χρώματος.

Η Keira Knightley και το μικρό χαριτωμένο αρχοντικό του Λονδίνου

Η Keira Knightley είναι πιθανώς μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς εδώ και καιρό. Είτε την γνωρίζετε από την Υπερηφάνεια και την Προκατάληψη, τους Πειρατές της Καραϊβικής, ή το Love Actually, ξέρετε για ποια μιλάμε. Και φυσικά με τη συμμετοχή της σε τόσες ταινίες έχει κερδίσει σίγουρα αρκετά με την πάροδο των ετών, κι όμως η ίδια επέλεξε να ζήσει σε ένα αρχοντικό του Λονδίνου με τον σύζυγό της James Righton στη μοντέρνα περιοχή του Canonbury.  Σύμφωνα με τη λίστα, το σπίτι έχει τρεις ορόφους και περιλαμβάνει υπόγειο. Παρά τα πολλά πολυτελή χαρακτηριστικά του, αυτό το σπίτι είναι σχετικά απλό για μια τόσο γνωστή ηθοποιό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 439 / position2: 2694
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb