ENTERTAINMENT

Το βέτο της Ελένης Μενεγάκη στο Mega για το συμβόλαιό της

«Μου κάνει εντύπωση αυτό που άκουσα. Το ακούω πρώτη φορά» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Δημοσίευση ΑΠΡ 16, 2021
Το βέτο της Ελένης Μενεγάκη στο Mega για το συμβόλαιό της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη μέσω της συχνότητας του Mega ασχολήθηκε η εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε τις δικές του πληροφορίες για το θέμα σημειώνοντας πως η Ελένη Μενεγάκη έχει βάλει έναν όρο στο συμβόλαιο που υπέγραψε με το Mega, ενώ χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε «βέτο».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο όρος αυτός προβλέπει ότι πριν την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν θα «παίζει» αντίστοιχη εκπομπή σαν αυτή που θα παρουσιάσει εκείνη.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε: «μου κάνει εντύπωση αυτό που άκουσα. Το ακούω πρώτη φορά, δεν είναι κάτι που το έχει στο παρελθόν ποτέ, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον, σε βαθμό που λέω ότι δεν το πιστεύω. Το λέω ως ένας άνθρωπος που έχω δουλέψει 16 χρόνια μαζί της. Βάλε απέναντι να παίζει το ίδιο πράγμα. Είσαι η Μενεγάκη, τελεία. Θα κάτσεις να ασχοληθείς με το τι έπαιξε πριν ενώ είσαι η Μενεγάκη;».

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως οι ιθύνοντες του Mega σκέφτονται να μεταφέρουν την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 565 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb