ENTERTAINMENT

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα Χάρι στην κηδεία του παππού του

«Ο Δούκας του Σάσεξ σκοπεύει να παρευρεθεί. Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει συμβουλευτεί τον γιατρό της να μην ταξιδέψει»

Δημοσίευση ΑΠΡ 11, 2021
Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα Χάρι στην κηδεία του παππού του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόνος θα δώσει το «παρών» στην κηδεία του παππού του, του δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής, ο πρίγκιπας Χάρι, όπως επιβεβαίωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Ο Δούκας του Σάσεξ σκοπεύει να παρευρεθεί. Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει συμβουλευτεί τον γιατρό της να μην ταξιδέψει», δήλωσε βασιλικός εκπρόσωπος σε ενημέρωση το απόγευμα του Σαββάτου, όπως αναφέρει το περιοδικό People.

Φαίνεται ότι οι γιατροί δεν επέτρεψαν στη Μέγκαν Μαρκλ να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία λόγω της προχωρημένης δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Αυτή πάντως θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο καθώς και μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα Γουίνφρεϊ που προβλήθηκε τον περασμένο μήνα.

Μόνο 30 άτομα θα παρευρεθούν στην κηδεία του Φίλιππου


Το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 θα γίνει η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίντσορ, ενώ την ίδια μέρα, στις 3 το μεσημέρι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλο το έθνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως η λίστα των επισκεπτών που θα παραστεί στην κηδεία περιορίζεται σε 30 άτομα σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω του κορωνοϊού. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται η άμεση οικογένεια του Φιλίππου, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των εγγονών του, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται οι οχτώ άνδρες που θα κουβαλάνε το φέρετρο.

Σε κάθε περίπτωση, η πλήρης λίστα επισκεπτών θα επιβεβαιωθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 441 / position2: 1099
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb