ENTERTAINMENT

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο πατέρας μου ήταν παντρεμένος με δυο γυναίκες

Τι είπε για την Σαλαγκούδη

Δημοσίευση ΑΠΡ 09, 2021
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο πατέρας μου ήταν παντρεμένος με δυο γυναίκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πώς από τη Νιγηρία βρέθηκε στη Μύκονο

Την Ελίζαμπεθ Ελέτσι το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε για λίγο μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mykonos Live TV μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το σοκ που βίωσε με την πρόωρη αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Είπε πως θεωρεί υπεύθυνη την Ανθή Σαλαγκούδη και χαρακτήρισε καθέναν από τους πρώην συμπαίκτες της. Η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε εκτενώς και στα ιδιαίτερα παιδικά χρόνια που βίωσε, μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με δύο μαμάδες και πολλά αδέλφια, εξήγησε γιατί βαπτίστηκε σε ηλικία 12 ετών αλλά και τον αγώνα που έχει δώσει μέχρι να ορθοποδήσει επαγγελματικά. Τέλος αποκάλυψε και την οικογενειακή φιλία που την δένει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αφού κατάγονται και οι δύο από τη Νιγηρία.

«Έφυγα αδίκως από το Survivor, στην αρχή έπαθα σοκ και το ήξερε και όλη η Ελλάδα. Νιώθω ότι έπεσα στους διαφορετικούς κανόνες. Θα ήθελα να ξαναπάω και να το ζήσω μέχρι τέλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βαφτίστηκα 12 χρονών γιατί ήμασταν έξι παιδιά και ο πατέρας μου δεν είχε χρήματα για να μας βαφτίσει. Μεγάλωσα με δυο μαμάδες που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Στη Νιγηρία επιτρέπεται. Ο παππούς μου είχε 9 γυναίκες. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δυο μαμάδες μέσα στο σπίτι. Ήταν περίεργο να βλέπω το μπαμπά μου ανάμεσα στη μητριά μου και τη μαμά μου. Δεν συμπάθησα ποτέ την μητριά μου.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου, δυσκολευτήκαμε οικονομικά. Ξεκίνησα να δουλεύω από 15 χρονών. Έκανα κοτσιδάκια στα κομμωτήρια. Είχα βγάλει πολλά λεφτά από τα κοτσιδάκια. Δούλεψα σε μπαρ. Ήμουν δέκα χρόνια τη νύχτα και ήταν η καλύτερη σχολή. Μου έμαθε τη ζωή. Πως να βλέπω τους ανθρώπους το πρωί και πώς το βράδυ.


Όταν δούλευα στη Μύκονο, γνώρισα το Σταμάτη Μαλέλη. Με άκουσε να μιλάω και μου είπε να πάω από την Σχολή του. Σπούδασα στη σχολή του, μετά δούλεψα και στο Star. Μου έδωσε ο Σπύρος Σιγούρος την ιδέα να βρω τον Πέτρο Νάζο για να πάω να δουλέψω στο Mykonos Live tv και την ίδια μέρα ο Νάζος είχε γράψει ένα άρθρο για μένα λέγοντας ότι είμαι τα πιο, καυτά οπίσθια της Μυκόνου…».

Για το Survivor

Με πήραν τηλέφωνο και χάρηκα πάρα πολύ. Αγαπώ πολύ τα αθλήματα. Είμαι το μαύρο σκυλί του πολέμου. Ο Αλέξης Παππάς δεν μου αρέσει φέρεται άνανδρα στις γυναίκες. Ο Ηλίας Μπογδάνος μου θυμίζει εμένα σε αντρική έκδοση. Με τη Σοφία μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα… Τα βρήκαμε με τον Περικλή, σχεδόν… Η Ελευθερία είναι “σιγανό ποταμάκι”.

«O λόγος που είμαι έξω από το παιχνίδι είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Πάρτη να μην τη βλέπω», είπε η Ελίζαμπεθ στο Γρηγόρη που της έδειχνε φωτογραφίες από τους παίκτες του Survivor για να διαλέγει… Όσο για την Ασημίνα είπε ότι ίσως πρέπει να σπάσουν την κορνίζα με τη φωτογραφία της

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 378 / position2: 1045
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb