BETTER LIFE

Πώς θα μάθεις να αποφεύγεις τοξικούς ανθρώπους

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Νικόλας Ουρανός
Πώς θα μάθεις να αποφεύγεις τοξικούς ανθρώπους
Photo by Mariana Montrazi from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα αποφύγεις τους πομπούς απαισιοδοξίας;

Είναι πολλοί αυτοί που ζουν σε μια μόνιμη αρνητική συναισθηματική κλιμάκωση. Εκείνοι που διαχειρίζονται τη ζωή τους μέσα από έναν φαύλο κύκλο μίσους και θυμού. Έχουν πάψει να χαίρονται τη ζωή και αναλώνονται στη μετάδοση του αρνητισμού τους και στους άλλους.

Αναπαράγουν τη δυστυχία και τη θεωρούν μονόδρομο. Πρόκειται, μάλιστα, για τόσο ισχυρούς πομπούς μιζέριας που δεν είναι απίθανό να σε τραβήξουν και εσένα κάποια στιγμή στον πάτο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτή η ανακύκλωση της μιζέριας δεν θα λύσει κανένα σου πρόβλημα. Ο εμπρησμός όλων των θετικών συναισθημάτων μέσα σου και στους άλλους δεν θα σε κάνει πιο δυνατό. Βαθμιαία θα σε διαλύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να διαχωρίσεις τη θέση σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει το coaching. Με την κατάλληλη καθοδήγηση θα τολμήσεις να κοιτάξεις τη ζωή στα μάτια και να ρουφήξεις κάθε καλή στιγμή της. Θα διαπιστώσεις πως έχεις πολλούς περισσότερους λόγους να αισθάνεσαι ευγνώμων.

Υπάρχει κάτι που κάνουμε όλοι λάθος. Αναβάλλουμε, παγώνουμε, ακυρώνουμε την προσωπική μας εξέλιξη, χαρίζοντας σε τρίτους την τύχη της ίδιας μας της ζωής και ακούγοντας την τοξική γνώμη τους για τα δικά μας όνειρα. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να μιλήσουμε για την προσωπική ευθύνη, όχι ως μέσο καταλογισμού και ενοχών αλλά ως τρόπο που ξεριζώνει την παθητικότητα και τη μεμψιμοιρία. Ως κινητήρια δύναμη που μας ωθεί να δράσουμε, να τα αλλάξουμε όλα.

Μην μουτζουρώνεις, λοιπόν, τα ωραία της ζωής σου, ανακυκλώνοντας την τοξικότητα των άλλων γιατί κανείς δεν θα το προσπαθήσει αντί για εσένα, γιατί κανείς δεν το θελει όσο ή όπως εσύ!

Νικόλας Ουρανός

Life & Relationship Coach, #1 International Bestselling Author www.jillandnikolas.com
Αυτή την κρίσιμη στιγμή, τώρα που χρειάζεσαι όσο ποτέ, υπεύθυνη υποστήριξη για να μη λυγίσεις, σε περιμένουμε στις δωρεάν life coaching συνεδρίες, που πραγματοποιούμε, για να μη βάλεις στιγμή σε παύση τα όνειρά σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 315 / position2: 717
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb