ENTERTAINMENT

Το πικάντικο δώρο της Gwyneth Paltrow στη Demi Lovato που λάτρεψε

Ένα πακέτο ήρθε στην πόρτα της ποπ σταρ που δεν είχε ιδέα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το πικάντικο δώρο της Gwyneth Paltrow στη Demi Lovato που λάτρεψε

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Gwyneth Paltrow έστειλε ένα πακέτο φροντίδας στην (υποψήφια 2 φορές για Grammy παρακαλώ) Demi Lovato το Σάββατο που μας πέρασε το οποίο περιείχε τέσσερα πικάντικα προïόντα για το μπουντουάρ της!

Η ιδιοκτήτρια του Goop έστειλε στην 28χρονη ποπ σταρ τον δονητή Goop Wellness «Double-Sided Wand», αξίας 75 δολαρίων, ένα κερί Goop x Heretic «This Smells Like Demi's Org*sm», αξίας 20 δολαρίων, ένα τζελ και αιθέρια έλαια!

Aν αναρωτιέσαι πώς μυρίζουν πάντως αυτά τα περιβόητα κεριά "οpγασμού" είναι όπως τα περιγράφει και το site, μίξη από γκρέιπφρουτ, νερολί (άνθη πορτοκαλιάς) και μούρα αναμεμειγμένα με τσάι και τριαντάφυλλο "για ένα άρωμα που είναι σeξι, εκπληκτικό και άγρια εθιστικό"! Δες το εδώ!

Ο δονητήs μάλιστα, διαθέτει δύο ανεξάρτητα δονητικά άκρα, προσφέροντας οκτώ παλμικά μοτίβα που ποικίλλουν σε ένταση (64 ρυθμίσεις συνολικά)! Επίσης είναι και ιδιαίτερα σικ κάτι για το οποίο η επιχειρηματίας είναι πολύ περήφανη! Γενικά πάντως τα προϊόντα που πουλάει η Goop, είναι όλα ιδιαιτέρως προσεγμένα οπότε ήταν μια καλή κίνηση μάρκετινγκ για την ίδια. Αν θες πάντως να τον δεις κλικ εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 459 / position2: 1377
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb