ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Tα ζώδια του Μήνα: Aπρίλιος

Plus, ένα ανοιξιάτικο τραγούδι για να μπει καλά ο μήνας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα ζώδια του Μήνα: Aπρίλιος
Photo by Sunsetoned from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες;

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τα όσα νιώθετε, πριν να τολμήσετε να πείτε μεγάλες κουβέντες. Στα ερωτικά σας βέβαια επικρατεί ένας πανζουρλισμός, όπου φαινομενικά όλα είναι εντάξει, αλλά σαν γνήσιος Κριός τη θέλετε την αναμπουμπούλα σας! Εργασιακά, είστε σε μια μικρή νιρβάνα αλλά όταν μπει η άνοιξη που είναι και η σεζόν σας θα νιώσετε πιο δημιουργικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε όσους εργάζονται, να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους γιατί το αντικείμενο γίνεται πιο δύσκολο. Έχετε μια ανάγκη για αμέτρητη τρυφερότητα όπως πάντα, είναι στη φύση σας.  Έχετε καιρό ακόμα, αλλά σιγά σιγά βγείτε από τη χειμερία νάρκη. Το μόνο που θέλετε είναι η ησυχία σας για να αναδιοργανωθείτε στους χρόνους σας. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον τομέα της καριέρας, οι μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας και τα πιο τρελά όνειρα ευνοούνται, ενώ θα χρειαστείτε ενέργεια δοκιμάζοντας τις δυνατότητές σας σε κάτι πιο τολμηρό. Καμιά φορά τα θέλετε όλα! Σε όποια φάση και να είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε σύντομα μέσα στην αγκαλιά αυτού που ποθείτε, έστω κι αν μετά... σας περάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τη πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν από την μεριά του άλλο σας μισού. Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν που σας στοιχειώνει. Είναι ένας μήνας που θέλει την προσοχή σας και την αμέριστη συγκέντρωση για να τα καταφέρετε... Και μετά έρχεται ο ήλιος! 

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση σας είναι στο θεό μιας και η διατροφή πάει καλά, η γυμναστική αποδίδει, αν και θέλετε ακόμη πολλή προσπάθεια και συνέπεια. Θα απολαύσετε κάθε είδους homemade φαγητά και ψυχαγωγία με άτομα που αγαπάτε , θα λάμψετε σαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη όταν χορεύει με τις κλακέτες της και θα έχετε διαβολεμένα κέφια! Προσέξτε μόνο μήπως τελικά βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια συνθήκη που δεν διάλεξατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτιά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει κατακόκκινη για όλα τα Παρθενάκια.  Γενικώς όλα μπόμπα αυτό το μήνα, και ετοιμαστείτε για μια μικρή ατυχία τον Απρίλιο, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που σας χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικότητα, τσεκ, πάθος, τσεκ, αυτοπεποίθηση, τσεκ, και ένας απίστευτος  ερωτισμός που θα φτιάξει την ψυχολογία σας! Μαντέψτε- τα άστρα θα φέρουν και έναν σύντροφο στο διάβα σας. Επίσης, χρήματα και νομικές υποθέσεις που σας έχουν καθυστερήσει, επιτέλους πάνε περίφημα!

ΖΥΓΟΣ

Μια έχετε αποφασίσει για κάποια πράγματα, μια τα παρατάτε όλα με την πρώτη ευκαιρία και με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε χάσει τον εαυτό σας. Ετοιμαστείτε για σεισμό ερωτικό - μεγάλες εξελίξεις που τους περισσότερους του ζωδίου, θα τους φέρει σε κατάσταση επανένωσης, και γάμο! 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε οι αγαπημένοι των άστρων για αυτό το μήνα και πάνω στην καθημερινότητα σας θα δείτε θετικές αλλαγές. Να προσέχετε περισσότερο σε ποιον δίνετε την καρδιά σας και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, πριν κάποιος να πληγωθεί. Ε και μην ξεχνάτε, αφήστε τη δίαιτα, ο οργανισμός χρειάζεται πέντε γεύματα την ημέρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ψάχνετε ταίρι τα πράγματα θα βελτιωθούν με νέες γνωριμίες! Τα οικονομικά σας σίγουρα θα πάρουν τα πάνω τους. Όταν δεν μας παίρνουν τηλέφωνο σημαίνει ότι δεν θέλουν, όταν έχουμε να δουμε καιρό κάποιον είναι επειδή δεν θέλει να μας δει, και τα likes στο Facebook δεν μετρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια εποχή που με τα άστρα, να σας δίνουν όλη την δυναμική τους, εσείς δεν θα έχετε δικαιολογίες, για να μην πετύχετε όλα αυτά που σκέφτεστε. Επικοινωνίες ξαφνικές πλησιάζουν! Πολλές καλές προοπτικές για εργασία και ερωτικές σχέσεις και μάλιστα κάποιοι από εσάς θα δεχτούν προτάσεις - είτε γάμου, είτε εργασιακές!  

ΙΧΘΕΙΣ

Στα οικονομικά, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και κάντε κινήσεις μελετημένες. . Θα πάρετε πολλά μαθήματα για τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να γκρεμίσετε οτιδήποτε ημιτελές και να το ξαναχτίσετε.Κάντε μια βουτιά στο μέλλον και θα δείτε πως τα νερά είναι θολά - οπότε κολυμπήστε λίγο ακόμα πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
34 / position1: 74 / position2: 194
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb