THINK

Spoiler MasterChef 5: Τσάμπα η χαρά ‑ Επιστρέφει ξανά μισητός παίκτης

Επιστροφή παίκτη διαρρέουν τα spoilers για το MasterChef5- Το Τwitter θα μείνει με την ...χαρά

Δημοσίευση ΜΑΡ 29, 2021
Spoiler MasterChef 5: Τσάμπα η χαρά ‑ Επιστρέφει ξανά μισητός παίκτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύσσωμο το Twitter πανηγύρισε την αποχώρηση της Μαρίνας από το MasterChef 5 το βράδυ του Σαββάτου έπειτα από μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης.

Η ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία, που έβαλε αντιμέτωπες τέσσερις ομάδες στο MasterChef 5, φόρεσε ξανά την μαύρη ποδιά στη Μαρίνα, την Κωνσταντίνα και τον Παύλο.

Ο παίκτης με το καλύτερο πιάτο ήταν ο Παύλος που κερδίζοντας το άγχος που τον κατέλαβε αρχικά, πήρε εν τέλει την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής στο παιχνίδι συγκεντρώνοντας 33/40 βαθμούς. Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης τον βαθμολόγησε με 9/10.

Η αποχώρηση της Μαρίνας από το MasterChef 5


Ετσι, η Μαρίνα με την Κωνσταντίνα έμειναν να ακούσουν τα αποτελέσματα με την δεύτερη να δηλώνει πως νιώθει σα να έχει ήδη φύγει. Ωστόσο, ένα πολύ σημαντικό λάθος της Μαρίνας -δεν είχε πλύνει καλά την αγκινάρα Ιερουσαλήμ με τη σεφ να βρίσκει πέτρα και άμμο στο πιάτο- την οδήγησε στην αποχώρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν ιδιαίτερα έντονες, καθώς όπως αποδείχτηκε, ο χαρακτήρας της παίκτριας του MasterChef 5 προκάλεσε αποστροφή στους τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής. Δεκάδες αναρτήσεις με χιουμοριστικό περιεχόμενο σχολίαζαν με ανακούφιση των γεγονός πως η Μαρίνα βρισκόταν εκτός διαγωνισμού.

Το spoiler του MasterChef 5 που τα αλλάζει όλα

Η ευδαιμονία ωστόσο στο Twitter δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Το πρωί της Δευτέρας, τόσο η πρωινή εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη», όσο όμως και το «Πρωινό» από τον ANT1 ανακοίνωσαν πως η Μαρίνα επιστρέφει στο MasterChef 5.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σχολίασε στην εκπομπή: «Αν η Μαρίνα έχει πρωταγωνιστήσει με τις δηλώσεις της με όλα αυτά που λέει και κάποιοι είπαν “καλά άφησαν να φύγει η Μαρίνα”; Η Μαρίνα θα επιστρέψει και θα τα πάει και καλά».

Σε άλλα νέα για το MasterChef 5, σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, από το παιχνίδι θα αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα η Κωνσταντίνα, ο Ιωάννης και η Λία. «Πιστεύω ότι θα αποχωρήσει η Κωνσταντίνα και μετά θα αποχωρήσει ένας άνδρας που δεν θα τα πάει καθόλου καλά, ο Ιωάννης» σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 310 / position2: 1044
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb