ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αν χρησιμοποιείς προϊόντα της Apple και δεν έχεις κάνει αναβάθμιση, τότε κινδυνεύεις

Ο λόγος που πρέπει να κατεβάσεις το νέο λογισμικό εχθές
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αν χρησιμοποιείς προϊόντα της Apple και δεν έχεις κάνει αναβάθμιση, τότε κινδυνεύεις
Φωτογραφία από τον χρήστη Torsten Dettlaff στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, η Apple κυκλοφόρησε μια από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις στο λογισμικό της, όχι μόνο για τις συσκευές iPhone, αλλά και για τα iPad και Apple Watch, προκειμένου να σώσει τους χρήστες τους από τις επιθέσεις των hacker.

Φαίνεται ότι στην εφαρμογή του Safari στα κινητά της εταιρείας, υπάρχει μια ευπάθεια, την οποία μπορούν εύκολα να εκμεταλλευτολυν οι επιτήδειοι και να διαχειριστούν σελίδες μέσω cross scripting ενώ της επισκέπτεσαι.

Σύμφωνα με όσα είπε η γνωστή εταιρεία για τα λογισμικά iOS 14.4.2 και iPadOS 14.4.2, γνωρίζει ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα μέσα στην εφαρμογή της και προειδοποιεί τους χρήστες των προϊόντων της να εγκαταστήσουν τα παραπάνω προγράμματα ώστε να μην πέσουν θύματα κακόβουλου διαδικτυακού περιεχομένου.

Μάλιστα το bug είναι τόσο σημαντικό που οι αναβαθμίσεις δεν πέρασαν καν απο τεστ μεταξύ προγραμματιστών ή του κόσμου, αλλά δόθηκαν απευθείας για κυκλοφορία και δεν αλλάζουν τίποτα, παρά μόνον κλείνουν την συγκεκριμένη ευπάθεια. Το πρόβλημα δεν επηρεάζει την Mac εκδοχή του Safari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 457 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb