STYLE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δες τη νικήτρια: Tο πανέμορφο φάκελο ‑ τσολιαδάκι Argalios

Ο φάκελος με το τσολιαδάκι που έγινε viral μπορεί να γίνει δικός σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δες τη νικήτρια: Tο πανέμορφο φάκελο ‑ τσολιαδάκι Argalios

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα χρώματα της ελληνικής σημαίας και με σύμβολο τον τσολιά, ο φάκελος με το τσολιαδάκι που έγινε viral μπορεί να γίνει δικός σου!

Στα χρώματα της ελληνικής σημαίας και με σύμβολο τον τσολιά της Μάνης, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, η νέα επετειακή συλλογή χειροποίητων clutches της Argalios εμπνέεται από την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση!

Πήγαινε τώρα στο Instagram του Pink.gr για να λάβεις συμμετοχή!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Με τις χαρακτηριστικές λευκές και κυανές λωρίδες της ελληνικής σημαίας και τους τρεις τσολιάδες, οι τέσσερις φάκελοι (clutches) της Argalios είναι το ιδανικό επετειακό σουβενίρ και ένα αυθεντικά ελληνικό και χειροποίητο δώρο για ξένους και Έλληνες που αναζητούν ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, ένα συλλεκτικό αναμνηστικό, πρωτότυπο και μοναδικό, με συμβολισμό τον ουρανό και τη θάλασσα, την αγνότητα του σκοπού, και τα χρώματα της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την Argalios σου έχουμε ξαναμιλήσει. Είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες και μοναδικές οικοτεχνίες και δημιουργεί χειροποίητα αξεσουάρ στον αργαλειό, με σχέδια και τεχνική που συνδυάζουν την ελληνική παράδοση με το σύγχρονο πολιτισμό.

Αυτό σημαίνει πως στην συλλογή της θα βρεις τσάντες, φακέλους, κασετίνες, πορτοφόλια, κοσμήματα και παπούτσια, όλα από την αρχή ως το τέλος χειροποίητα κι εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά ελληνικά σχέδια του Μετσόβου και της Κρήτης, τις γραμμές και το φως των ελληνικών νησιών, τα χρώματα της Ελλάδας, το μπλε της θάλασσας, το γαλάζιο του ουρανού, το κροκί του καυτού καλοκαιρινού μας ήλιου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 376 / position2: 3020
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb