ENTERTAINMENT

Billie Eilish: Η ζωή της μέσα από ένα ντοκιμαντερ

Τελικά είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Billie Eilish: Η ζωή της μέσα από ένα ντοκιμαντερ
Photo via playradionet.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήδη από τα 16 της είχε ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα στη μουσική, με το album της, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" να γίνεται ανάρπαστο, δείχνοντας σε όλον τον κόσμο ότι αυτό το κορίτσι θα κατακτούσε την διεθνή σκηνή. H Billie Eilish είναι ένα παιδί θαύμα, που πλέον σαρώνει τα βραβεία στους μεγαλύτερους μουσικούς διαγωνισμούς της υφηλίου.

Στο ντοκιμαντέρ που αφορά την μέχρι τώρα ζωή της με τίτλο "The World's a Little Blurry", μπορείς να δεις σκηνές από τις πιο σημαντικές στιγμές της νεαρής τραγουδίστριας τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά και να πάρεις μια γεύση για το πως είναι να είσαι  η Billie Eilish τελικά. Πως είναι να έχεις να διαχειριστείς μια τόσο μεγάλη καριέρα από τη μια, αλλά να παραμένεις το συνεσταλμένο και ντροπαλό κορίτσι που είσαι;

To 2020, h Eilish χρίστηκε ως η νεότερη κάτοχος Grammy σε 4 βασικές κατηγορίες του θεσμού, ένω στη φετινή διοργάνωση έλαβε και το βραβείο καλύτερου δίσκου της χρονιάς για το album της "Everything I Wanted".

Εκτός όμως από τη μουσική της, η Billie είναι γνωστή και για το ιδιαίτερο style που έχει, τα πράσινα μαλλιά και τις φαρδιές φόρμες, τις οποίες όπως λέει προτιμά προκειμένου να αποφύγει το bodyshaming.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, θα τη δεις να διαβάζει για το δίπλωμα οδήγησης της, να αλληλεπιδρά με τους γονείς της, να γράφει στο ημερολόγιο της για τις αυτοκτονικές της τάσεις, αλλά και για την εμμονή της με τον Justin Bieber. 

Μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις ένα σωρό πληροφορίες για την καθημερινότητα της νεαρής σταρ και να αντιληφθείς ότι κατά τα άλλα είναι όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας και ότι μέσα από την τέχνη της προσπαθεί να εκφράσει τα προβλήματα που έχει κάθε συνομήλικη της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 783 / position2: 1203
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb