ΜΟΔΑ

Το μαύρο νυφικό της Chloe Sevigny είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα πρόταση

Μια εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε σε γάμο, αλλά εντυπωσίασε τους πάντες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το μαύρο νυφικό της Chloe Sevigny είναι πραγματικά μια ενδιαφέρουσα πρόταση
Photo by Steven Ferdman/FilmMagic, Getty Images

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες, η θεά ηθοποιός Chloe Sevigny, αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε πριν από έναν χρόνο τον εκλεκτό της καρδιάς της Sinisa Mackovic, σε μια μυστική τελετή, στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης. Η τελετή έγινε στις 9 Μαρτίου του 2020 και το νέο δημοσιεύτηκε με μια φωτογραφία του ζευγαριού στο Instagram, με αφορμή την πρώτη του επέτειο.

Εκτός όμως από την είδηση που έκανε πάταγο, η Chloe σαν γνήσιο fashion icon κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω στη νυφική της εμφάνιση, η οποία αποτελούταν από ένα μαύρι νυφικό φόρεμα. Η ίδια ήταν τότε και έγκυος. Βέβαια, το εν λόγω φόρεμα θα έπρεπε να είναι κάτι αναμενόμενο για εκείνη, αφού είναι ένα από τα πιο στιλάτα κορίτσια της Νέας Υόρκης, που πάντα έκανε τις πιο cool επιλογές στο ντύσιμο της.

Το στενό της μαύρο midi φόρεμα, με το σκούρο καλσόν και τα επίσης μαύρα μποτάκια της είναι μια εικόνα που δε θα περίμενες για νύφη, όμως η Chloe είπε να τηρήσει την παράδοση και έτσι κράτησε μια λευκή ανθοδέσμη και φόρεσε και ένα λευκό πέπλο δείχνοντας ακόμα πιο stylish και μοναδική. Άλλωστε είναι μια γυναίκα με προσωπικότητα και ότι και να επιλέξει να βάλει το στηρίζει απόλυτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloë Sevigny (@chloessevigny)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 763 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb