BED TALK

Gwyneth Paltrow: Κάνει νέα επιχειρηματική κίνηση με δονητές

Ανοίγεται στην αγορά με νέο προϊόν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Gwyneth Paltrow: Κάνει νέα επιχειρηματική κίνηση με δονητές
Photo via mujerhoy.com

Μετά τα κεριά με το άρωμα αιδοίου και το ειδικό αυγό για τον κόλπο, η Gwyneth Paltrow, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και δημιούργησε τον δικό της δονητή, τον οποίο πουλά μέσα από την εταιρεία της Goop.

Σύμφωνα με όσα είπα η ίδια στους New York Times, δήλωσε απαγοητευμένη για την υποτίμηση της συγκεκριμένης κίνησης της, παρά το γεγονός ότι οι δονητές εξαντλήθηκαν εδώ και καιρό. Μιας και η πανδημία έχει κλείσει για μεγάλο διάστημα τον κόσμο στα σπίτια του, δημιουργήθηκε η ανάγκη για σeξουαλικά παιχνίδια. Κάπως έτσι και ο δονητής Goop, μπήκε στην ζωή δεκάδων γυναικών όπως φαίνεται.

Ο δονητής της εταιρείας της Gwyneth, αποτελείται από μια ράβδο από τη μια πλευρά και από μια μπάλα μασάζ από την άλλη και διαθέτει 8 παλλόμενες κινήσεις, οι οποίες δημιουργούν 64 πιθανούς συνδυασμούς απόλαυσης. Επίσης, δείχνει και αισθητικά όμορφος, κάτι για το οποίο η επιχειρηματίας είναι πολύ περήφανη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

Όσο για την τιμή του, ανέρχεται στα 95 δολάρια. Για την Gwyneth, η σeξουαλική ευεξία, θεωρείται ένας σημαντικός πυλώνας για την ψυχική και σωματική υγεία των γυναικών.

Τα προϊόντα που πουλάει η Goop, είναι κυρίως προϊόντα που ενισχύουν την γυναικεία σeξουαλικότητα και υγειά, χωρίς όμως να στιγματίζει τις γυναίκες. Σκοπός της είναι να δημιουργήσει μια κουλτούρα γύρω από την σeξουαλική υγεία, διαλύοντας τα στερεότυπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 609 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb