ΜΟΔΑ

Το λευκό κοστούμι της Lady Gaga είναι ότι πιο chic είδες αυτές τις μέρες

Μια εξαιρετική εμφάνιση που θα σε εμπνεύσει για την άνοιξη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το λευκό κοστούμι της Lady Gaga είναι ότι πιο chic είδες αυτές τις μέρες
Photo via edition.cnn.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα fashion icons του κόσμου και κατά καιρούς αλλάζει το style της, ενώ πρόσφατα έκανε μια εμφάνιση που εντυπωσίασε τα πλήθη.

Η διάσημη τραγουδίστρια, έχει έναν τρόπο να συνδυάζει τον πιο εκκεντρικό χαρακτήρα της, με chic outfits, δημιουργώντας άρτιες εικόνες. Βέβαια, έχει κάνει και κάποιες αποτυχημένες εμφανίσεις, όμως ότι και αν επιλέξει να βάλει το στηρίζει και αυτό είανι σίγουρα το πιο σημαντικό.

Πριν από λίγες ημέρες, η Lady Gaga εθεάθη με ένα λευκό κοστούμι από τον οίκο Max Mara, της συλλογής Pre-Fall 2021, το οποίο συνδύασε με ένα minimal style, δείχνοντας κομψότατη.

Μέσα από το κοστούμι, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο κορμάκι Wolford, ενώ στο χέρι κρατούσε μια λευκή τσάντα με καρφιά, του οίκου Valentino. Όσο για τα μαλλιά και το μακιγιάζν, θύμιζαν πολύ το παλιό λαμπερό Χόλιγουντ.


Deepixel/GC Images/Ιdeal Images

Εννοείται, ότι εξίσου απαραίτητο αξεσουάρ ήταν και η μάσκα, η οποία ήταν επίσης λευκή και είχε επάνω της κρύσταλλα. Τέλος, για να δέσει το look, η Lady Gaga επέλεξε τις αγαπημένες της platform boots, σε μαύρο χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 443 / position2: 1035
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb