ΜΟΔΑ

Η Rita Ora φόρεσε Έλληνα σχεδιαστή και ο κόσμος τρελάθηκε

Η εντυπωσιακή εμφάνιση που συζητήθηκε παγκοσμίως
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Rita Ora φόρεσε Έλληνα σχεδιαστή και ο κόσμος τρελάθηκε
Photo via Rita Ora/Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα shows της Αυστραλίας, το Mardi Grass 2021 Gay Pride, στο Σίδνεϊ, όπου εμφανίστηκε η πασίγνωστη τραγουδίστρια Rita Ora, φορώντας μια εξαιρετική δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή και κάνοντας τα πλήθη να μένουν μαγεμένα από την εμφάνιση της.

Το σeξι και παράλληλα φαντασμαγορικό ρούχο που έβαλε η Ora ανήκει στον Βρεττό Βρεττάκο. Ο ίδιος δημιούργησε ένα σούπερ λαμπερό bodysuit, που έχει επάνω του 120.000 κρύσταλλα σε μπλε αποχρώσεις, όπως και τα γάντια που πάνε μαζί με το ένδυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Στους ώμους τους, η τραγουδίστρια είχε περάσει τη σημαία της LGBTQ+ κοινότητας, ενώ το look της ολοκληρώθηκε με μια κρυστάλλινη ζώνη και ένα ζευγάρι ψηλές, over the knee μπότες, που πάνω τους είχαν 20.000 κρύσταλλα Swarovski.

Για αυτή τη λαμπερή εμφάνιση, ο Βρεττός Βρεττάκος συνεργάστηκε με τον εξίσου Έλληνα στιλίστα, Dennis Kolpodino με τη συγκεκριμένη δημιουργία να έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την παρουσίαση του νέου δίσκου της Rita Ora.

Για αυτήν την αξέχαστη εμφάνιση, ο Βρεττάκος συνεργάστηκε με την επίσης Ελληνίδα στιλίστα Dennis Kolpodino, ενώ το ρούχο αυτό δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την παρουσιάση του νέου δίσκου της Ora.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 2674 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb