CELEBS

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η μαμά μου με κλείδωνε στο καμαρίνι»

Έκλαψε έξω από το καμένο της σπίτι στην Κινέτα
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 06, 2021
Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η μαμά μου με κλείδωνε στο καμαρίνι»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση, όπου μίλησε για όλη της την καριέρα αλλά και ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της, που χάθηκε στην καταστροφική πυρκαγιά, του 2018.

Από 7 ετών τρύπωνε στα θέατρα μαζί με την αδερφή της Βάσω στη Θεσσαλονίκη. Στα μαθήματα γαλλικών εκείνη χόρευε, ενώ μένει στο ίδιο σπίτι που της είχε αγοράσει με λίρες η μητέρα της από όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών.

«Είμαι ένα κοριτσάκι, απλή πολύ, δεν βάφομαι όταν βγαίνω. Περπατάω στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και φτάνω μέχρι το εκκλησάκι, εκεί που παντρεύτηκα τον Αντρέα», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θυμάμαι να έχω δύσκολες συνεργασίες. Με τον Φίνο και τον Καραγιάννη που συνεργαζόμουν ήταν πολύ ευγενικοί. Με αγαπούσαν, με πρόσεχαν. Ήξεραν ότι είμαι εμπορική. Το κατάλαβαν αρκετά νωρίς», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση και συνέχισε:

«Η μαμά μου δεν άφηνε κανέναν να με πλησιάσει. Την άκουγα πολύ. Με κλείδωνε στο καμαρίνι. Μια μέρα γυρίζοντας από την πρεμιέρα πήρα τα ρούχα μου από το καμαρίνι και μου τα είχαν σκίσει. Από τότε κλείδωνα κι εγώ το καμαρίνι. Δεν θίγω κανέναν, αλλά δεν ήθελε η μητέρα μου να έχω επαφές και φιλίες με τους ηθοποιούς».

Η Ζωζώ είχε το «βασίλειό» της στην Κινέτα. Πλέον, μετά την φωτιά το 2018, είναι ένα κατεστραμμένο οίκημα, το οποίο βλέπει και δακρύζει. «Έκανα φοβερά πάρτι. Καλούσα πολλούς φίλους και έρχονταν και άνθρωποι μόνοι τους», τόνισε μεταξύ άλλων.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 211 / position2: 622
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb