MAKEUP

Η Μαίρη Συνατσάκη:«Ας δείξουμε την αληθινή μας επιδερμίδα στο instagram»

Υποστηρίζει το #nofilter κίνημα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Μαίρη Συνατσάκη:«Ας δείξουμε την αληθινή μας επιδερμίδα στο instagram»
@mairiboo

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε ένα post στο instagram όπου μας παροτρύνει να δείχνουμε την αληθινή μας επιδερμίδα. 

Σε μια εποχή που τα φίλτρα των social media κοντεύουν να αντικαταστήσουν την πραγματική εικόνα, αρκετοί influencers αλλά και χρήστες του instagram έχουν αρχίσει να κουράζονται από αυτές τις μη ρεαλιστικές, υπερβολικά smooth εικόνες. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια από αυτές και φαίνεται να θέλει να χρησιμοποιήσει την επιρροή της, για να βοηθήσει το κοινό της να “αγκαλιάσει” την εμφάνισή του.

Στο μίνι βιντεάκι της, μας λέει ότι είναι ωραίο να φαίνεται το αληθινό δέρμα και οι πόροι μας και στη λεζάντα γράφει: “Υπενθύμιση: το make up δεν μπορεί μαγικά να εξαφανίσει τους πόρους και την κανονική υφή του δερματός σου. Και είναι φυσιολογικό! Πάμε να το κάνουμε λίγο πιο κανονικό και για τον «ιδανικό κόσμο του ινσταγκραμ»;  πι.ες. Ιδανικό φινάλε το τρυπάνι. Υπογράμμισε την σοβαρότητα λολ”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Φαίνεται πως απασχόλησε αρκετά τόσο την ίδια, όσο και τους followers της αυτή η δημοσίευση, με αποτέλεσμα να επανέλθει με ένα βίντεο στο youtube. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στο κανάλι της ανεβάζει βίντεο με κοινωνικά και self love θέματα εδώ και καιρό.

Στο video με τίτλο "Πόσο κακό μας κάνουν τα φίλτρα του instagram;" αναλύει τις σημειώσεις που έχει κάνει για στο ζήτημα των εφαρμογών που “διορθώνουν”- αλλάζουν το πρόσωπο και το σώμα, καθώς και τα φίλτρα του instagram. “Τα φίλτρα μας κάνουν να φαινόμαστε καλύτερα αλλά μας κάνουν να αισθανόμαστε χειρότερα”, μας λέει. Τονίζει τη συνεχόμενη σύγκριση που προκύπτει από τη μεγάλη χρήση των social media και μας παροτρύνει να ακολουθούμε τον influencer που μας κάνει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, να απελευθερωθούμε από τα φίλτρα και τη μη ρεαλιστική εικόνα. Όπως χαρακτηριστικά λέει: “το unfollow σώζει”.

Κι εμείς μαζί της, γιατί natural beauty rocks!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 3279 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb