CELEBS

Νέα ειρωνική απάντηση Α. Κούγια σε Κ. Καινούργιου

Τι απάντησε η γνωστή παρουσιάστια

Νέα ειρωνική απάντηση Α. Κούγια σε Κ. Καινούργιου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλη παρουσίαστρια και όχι... στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε εκ νέου σήμερα το απόγευμα ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας οτι αναφερόταν στο πικρόχολο σχόλιο του  «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν» διεκρίνισε. 

«Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ» συμπλήρωσε σε άκρως ειρωνικό τόνο.

«Χωρίς λόγια…»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια έκανε repost την δήλωση του Αλέξη Κούγια και… δεν άφησε τις νέες δηλώσεις του κ. Κούγια ασχολίαστες.

«Χωρίς λόγια…» έγραψε χαρακτηριστικά postαροντας την νέα "διεκρινιστική" δήλωση του Αλέξη Κούγια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είχε δηλώσει αρχικά:

Όλα ξεκίνησαν με την πρωινή δήλωση του κ. Κούγια, ο οποίος μεταξύ άλλων, ούτε λίγο – ούτε πολύ έκανε λόγο για «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open», «φωτογραφίζοντας» -όπως η ίδια θεώρησε- Κατερίνα Καινούργιου.

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην ‘επαγγελματία κυρία’ της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής, κυρίως για τις δηλώσεις του περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων».

«Αν το ‘επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου’ είναι σαν το ‘επαγγελματίας ομοφυλόφιλος’»

Η εν λόγω αναφορά ήταν αρκετή για να εξοργίσει την παρουσιάστρια,  έδωσε τη δική της  απάντηση μέσα από την εκπομπή της. Λίγο αργότερα ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός Open. 

«Αν λοιπόν το ‘επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου’ είναι σαν το ‘επαγγελματίας ομοφυλόφιλος’ είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει ‘πόσο ευγενική είστε’ και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα» είπε βγαίνοντας εκτός εαυτού η παρουσιάστρια.

«Εγώ στη Μύκονο έχω πάει συγκεκριμένες φορές, ούτε σπίτι έχω. Ντροπή σας κύριε Κούγια. Δεν σας σεβόμαστε κύριε Κούγια. Επιφυλασσόμαστε και εμείς για αυτά που είπατε, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος. Ντροπή σας. Ας θυμηθούμε και λίγο το παρελθόν του κυρίου Κούγια… Στο κομμάτι που φωτογραφίζει εμένα και με θίγει απεριόριστα ήθελα να απαντήσω. Περιμένω μια συγγνώμη» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ανακοίνωση του Open

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε “παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής” του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 160 εβδομάδες
Καινούργιου για Κούγια: «Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος!»
«Ντροπή σας έχετε και δυο παιδιά»
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 399 / position2: 808
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb