MAKEUP

Tips για τέλεια φρύδια από τη National Brow Artist της Benefit Cosmetics Greece

Πώς θα τα φροντίσεις καλύτερα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Tips για τέλεια φρύδια από τη National Brow Artist της Benefit Cosmetics Greece
@loladoka

Τα φρύδια είναι σημαντικό κομμάτι του μακιγιάζ μας, ειδικά τώρα που προσπαθούμε να τονίσουμε περισσότερο τα μάτια μας. Επειδή θέλουμε να έχουμε τα τέλεια φρύδια, ζητήσαμε από τη Λόλα Ντόκα, National Brow Artist της Benefit Cosmetics Greece, να μας δώσει τα καλύτερα tips.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Τα φρύδια αποτελούν αντικείμενο συζήτησης, πάθους και (γιατί όχι) προβληματισμού εδώ και πολλά χρόνια. Πόσο μάλλον στις μέρες της πανδημίας. Με την μύτη, τα ζυγωματικά και τα χείλη να μην φαίνονται κάτω από την μάσκα, βασιζόμαστε κυρίως στα φρύδια! Tώρα θα πρέπει να είναι πιο καλοσχηματισμένα και καθαρά από ποτέ.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Doka (@lola_doka)

7 Tips για τα τελεια φρυδια:

1. Brow Mapping

Το πιο χρήσιμο εργαλείο για να γνωρίσουμε καλά τα φρύδια μας, είναι το Brow Mapping, δηλαδή η «χαρτογράφηση» τους. Για να το κάνεις σωστά, κοιτάς ευθεία στον καθρέφτη και χρησιμοποιώντας το μολύβι φρυδιών, βρίσκεις τα βασικά σημεία τους: την αρχή, το τόξο και το τέλος.

2. Όχι στη συχνή αποτρίχωση

Μην παθαίνεις εμμονή με τα φρύδια σου! Μια φορά στις 14 μέρες είναι υπέρ-αρκετή για να ασχοληθείς με την αποτρίχωσή τους.


3. Καλό τσιμπιδάκι φρυδιών

Χρησιμοποίησε ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών με λοξή άκρη, που πιάνει καλά τις τρίχες και δεν τις σπάει, αφήνοντας μέσα τη ρίζα τους. Έτσι, δεν τραυματίζεται και το δέρμα σου. Για να τις βγάλεις σωστά, αφαίρεσε αυτές που περισσεύουν με τη φορά που φυτρώνουν. Χρησιμοποίησε το ελεύθερο χέρι για να τεντώσεις το δέρμα σου προς την αντίθετη κατεύθυνση, ώστε να πιάνεις καλύτερα τις τρίχες και να πονάς λιγότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Doka (@lola_doka)

4. Όχι στο ψαλιδάκι φρυδιών

Αφήστε το ψαλιδάκι των φρυδιών στην άκρη. Αν σου ξεφύγει και δημιουργήσεις κενά, πιθανότατα θα σκέφτεσαι τα φρύδια σου ακόμα περισσότερο και αν συνεχίσεις να τα πειράζεις θα τα κάνεις χειρότερα.

5. Brow Primer

Τώρα είναι ηκατάλληλη ευκαιρία να κυνηγήσουμε εκείνα τα πιο φαρδιά και γεμάτα φρύδια που θέλαμε αλλά νιώθαμε άβολα να αφήνουμε τις τριχούλες να μεγαλώσουν. Ο ιδανικός σύμμαχος για τη ρουτίνα σου είναι το Brow Primer. Πρωί και βράδυ χρησιμοποιώ το BrowVo Conditioning Primer της Benefit Cosmetics Greece. Η σύνθεσή του με κερατίνη και πρωτεϊνη σόγιας, θρέφει και «ξυπνάει» τους ζωντανούς θήλακες των τριχών, ενώ το ειδικό απλικατέρ κάνει ήπια απολέπιση βοηθώντας το προϊόν να αποροφηθεί. 


6. Φυσικό βάψιμο

Προχωρώντας στο μακιγιάζ τους, είναι καλό να αποφεύγεις τις εντάσεις και να στοχεύεις σε ένα φυσικά γεμάτο τόξο που θα τονίσει το πρόσωπό σου όσο χρειάζεται. Προτίμησε μάσκαρα φρυδιών, ανθεκτική στο νερό (όπως το Gimme Brow+) και συνόδευσέ το με μολύβι. Έτσι, θα «καμουφλάρεις» τις τριχούλες που μπορεί να σου ξεφύγουν κάτω από το τόξο των φρυδιών. 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lola Doka (@lola_doka)

7. Αποτρίχωση απο ειδικό

Το extra tip μου είναι η αποτρίχωση με κερί στα Benefit Cosmetics Brow Bars. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο “καθαρό”, καθώς θα φύγουν τα χνούδια που δε μπορεί να πιάσει το τσιμπιδάκι. Επίσης, για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μπορείς να κάνεις ημιμόνιμη βαφή που θα δώσει φυσική ένταση και θα λειτουργήσει σαν οδηγός στο μακιγιάζ σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benefit Cosmetics Greece (@benefitcosmeticsgreece)

Προϊόντα

Precicely, My Brow Pencil

Βρες το εδώ

Brow Contour Pro 4-in-1 Pen

Βρες το εδώ

Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

Βρες το εδώ

BrowVo! Conditioning Primer

Βρες το εδώ

Set: The Great Brow Basics

Βρες το εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb